joi, 14 februarie 2019

Planșete placaj pentru desen și modelaj. Află cum le poți avea ieftin!

Dacă ai hobby-uri artistice precum artele plastice sau ești designer interior, s-ar putea ca la un moment dat să nevoie de placaj. Nu doar arhitecții și inginerii folosesc planșete ca suport pentru foile pe care desenează.
Acest produs de lemn este extrem de versatil, așa încât el nu se rezumă deloc a fi folosit doar la confecționarea de mobilier, în design-ul interior, la cofraje, în lucrările de construcții de mai mică sau mai mare amploare, dar și pentru a se folosi pe un șevalet drept planșetă.
Dacă o să căutați o planșetă desen sau modelaj în magazinele ce au materiale pentru artiști o să vă amețească prețurile foarte piperate ale acestor produse. Cea mai ieftină foaie de placaj pentru alezat foile de desen nu se va găsi niciodată într-un magazin specializat, ci… într-un depozit de materiale de construcții. Asta categoric! Iar dacă veți comanda foaia de placaj online o veți lua chiar nesperat de convenabil.
Sigur găsiți un site de acest gen, unde, în afară de plăci galbene, pal, parchet, cherestea obișnuită sau exotică, o să puteți găsi și placaj fag B/BB – 1250X2000 – 4 mm. Dintr-o singură bucată, precum vedeți, puteți scoate lejer printr-o banală operațiune de tăiere chiar și patru planșete grozave!
De ce să dați o grămadă de bani aiurea, când aveți acum la dispoziție această variantă extrem de comodă de vă face rost de placaj?
Chiar și pentru copiii dvs. puteți ca să confecționați singuri o mulțime de planșete pentru modelajul cu plastilină sau pentru așezarea blocului de desen. Precum știți, dacă vreți una de dimensiuni A3, puteți plăti la supermarket chiar și 30 – 40 lei, poate chiar 50 de lei.


Dacă vreți ceva mai solid, deși chiar și cea de 4 mm este ok, puteți comanda pe net chiar și placaj gros de 6 mm. Frumos finisat pentru ca utilizatorii de-o șchiopă să nu se rănească în marginile lor neregulate, aceste tipuri de planșete plaja handmade sunt grozave și permit și o economie substanțială în bugetul familiei.
După confirmarea comenzii, produsele pornesc rapid spre cumpărători, iar plata se face la livrare.
Desigur, dacă tocmai v-ați descoperit valențele de designer de interioare, puteți începe cu propria casă și să luați din magazinul amintit și acele produse (pal, parchet etc.) cu ajutorul cărora o să aduceți o puternică notă de originalitate în spațiul în care locuiți.
E bine de știut că pentru București și Ilfov transportul articolelor comandate se face gratuit, deci scăpați ușor: nu trebuie să vă mai faceți calcule cam cât v-ar costa să le primiți la domiciliu.
Eu zic că merită să aruncați o privire online, indiferent dacă vreți doar o unică foaie de placaj sau parchet pentru înlocuirea pardoselilor din întreaga casă!

Niciun comentariu: