sâmbătă, 25 august 2018

Un supliment alimentar bun cu extract vindecător obținut din scoici marine din Noua Zeelandă


Multe sute de ani, scoicile verzi denumite Perna Canaliculus au reprezentat o sursă importantă de proteine, minerale și vitamine, pentru populațiile indigene (maorii) din Noua Zeelandă. Lyprinol este un supliment inovator care conține mai multe zeci de substanțe speciale, cu o acțiune certă în domeniul inflamațiilor prezente în stare latentă în organism.

Administrarea acestui remediu naturist ce conține extract de scoică verde se face inițial cu o doză mai mare, de patru capsule zilnic, două dimineața și două seara, timp de două până la patru săptămâni, iar după ce efectul antiinflamator este vizibil, cantitatea poate să fie redusă la câte o singură capsulă de două ori pe zi pentru menținerea stării de sănătate în scop preventiv. Schema după care aceste capsule se iau trebuie prescrisă de către medic, particularizat, în funcție de pacient și de istoricul său medical.

Așadar, chiar dacă este vorba de un preparat naturist nu trebuie totuși administrat după ureche, ci numai la indicația și sub supravegherea unui bun. Fiind concomitent medicament și un supliment alimentar, Lyprinolul nu poate să fie utilizat totuși drept unică sursă de hrană, înlocuind o dietă variată, plină de nutrienți.

Extrem de eficient s-a dovedit Lyprinolul în cazul bolior de natură articulară. Specialiștii au concluzionat, în urma studiilor realizate, că extractul din această scoică verde din Noua Zeelandă, în funcție și de concentrație, depășește ca eficiență uleiul de pește și uleiul de in presat la rece chiar și de sute de ori. Reduce inflamația durerile musculare și din articulații.

Acest supliment natural e perfect și pentru îmbunătățirea funcțiilor respiratorii, fiind de mare folos în ameliorarea astmul bronșic.

Lyprinol ul este un preparat natural antiinflamator care conține un complex Marin unic de substanțe obținute prin extracția acestora din scoicile verzi denumite Perna Canaliculus folosindu-se un procedeu brevetat.


Dacă încă din anii 1960 NASA a început să studieze posibilitatea utilizării acestui produs în întreținerea și păstrarea stării de sănătate a astronauților, cercetările medicale privind Lyprinol au început cam după un deceniu, în anul 1973, din 2003 este disponibil în Statele Unite, iar în 2009 a apărut piața de profil a remediilor naturiste și în farmacii, spre exemplu, în Polonia.

Orice bolnav care suferă deja de o boală inflamatorie cronică poate să își completeze dieta și să își sprijine organismul în lupta împotriva ei folosind Lyprinol. Dar cel mai bun efect este în scop preventiv.

Preparatul și-a demonstrat eficacitatea și în durerile de articulații atroce, în eliminarea oboselii musculare.

La majoritatea pacienților e nevoie de câteva săptămâni pentru a se simți efectele administrării de Lyprinol. Unii pacienți se simt bine după doar câteva zile de la administrarea administrării, în timp ce la alții apare o îmbunătățire clară numai după o lună sau chiar o lună și jumătate Totul depinde de gravitatea boli, doza care se administrează, modul în care reacționează organismul fiecărei persoane.

Lucru foarte important de semnalat este faptul că Lyprinol este un produs cu eficacitate dovedită clinic și foarte sigur în administrare, care nu interacționează cu alte scheme de medicamente. Chiar și copiii pot lua Lyprinol, substanțele conținute de acest supliment alimentar fiind ideale pentru a bunătăți circulația sangvine, ritmul cardiac și funcția creierului.


Niciun comentariu: