sâmbătă, 3 martie 2018

Cel mai mare magazin cu mijloace de luptă contra pasărilor periculoase

Păsările nu sunt întotdeauna niște ființe extraordinar de drăguțe, altfel nu s-ar fi inventat sperietorile de ciori, grauri, prigorii, granguri, coțofene și chiar porumbei.


dispozitive contra pasarilor periculoase


Un aparat anti păsări bun nu mai este o raritate în zilele noastre, nici la sat, dar nici la oraș.

Cum putem câștiga lupta cu păsările distrugătoare?

Există specii de păsări care nu se dau înapoi de a intra în grădini, livezi, terenuri agricole semănate cu diverse culturi mai timpurii sau mai de toamnă și să producă pagube serioase distrugând uneori chiar și mai mult de jumătate din recoltă.

Așadar, de multe ori, un stol de păsări bine determinat este mai periculos decât o rafală de grindină sau o ploaie torențială.

Noroc că în prezent s-au depistat soluții eficiente contra zburătoarelor distrugătoare, metode capabile ca să le facă să plece spre alte zări mai primitoare (și mai puțin protejate cu vreun aparat de alungat păsări) în mod ecologic, fără a atenta în niciun fel la viața lor, în prezent protejată de norme internaționale.

Este un război al inteligențelor, iar omul are mult de furcă în a-și dovedi supremația, dat fiind că un stol de păsări are uneori o istețime surprinzător de mare.

Producătorii din lumea întreagă au căutat și caută continuu, cele mai bune soluții adaptate în funcție de cerințele utilizatorilor și de speciile de aripate cotropitoare.

Există inclusiv aparate anti dăunători cu ultrasunete ce dau posibilitatea celor ce le folosesc ca să elimine ecologic nu doar diverse specii de păsări distrugătoare, dar și alți dușmani înverșunați ai omului, precum insecte, rozătoare, ba chiar și câini și pisici fără stăpân.

Dar spre deosebire de sperietorile clasice, un aparat cu ultrasunete de alungat dăunători este ecologic, doar îi sperie modificându-le percepțiile făcându-i ca să creadă că sunt în pericol și că trebuie să se salveze cât mai curând.

Pur și simplu se conectează aparatul anti pasări la baterie sau la curent iar el începe să funcționeze și să interacționeze cu creierele micilor viețuitoare. În general două-trei săptămâni sunt mai mult decât suficiente pentru ca un cârd de păsări (ba chiar și alți dăunători) să plece dintr-o anumită zonă.


Nu e amuzant de-a dreptul, spre exemplu, ca să folosești un aparat de alungat păsări eficient și pentru alungarea pisicilor fără stăpân de pe o proprietate? Vânător și vânat fugind concomitent pe calea aerului (zburătoarele) și terestru (mamiferele miorlăitoare)? 


aparat anti pasari

Chiar și pentru locuințele aflat în mediul urban există soluții bune împotriva porumbeilor care, deși la prima vedere sunt niște păsări foarte simpatice, în fapt pot produce pagube serioase balcoanelor, marginilor ferestrelor, acoperișurilor, teraselor, cornișelor, pereților exteriori, monumentelor.

Prin folosirea unui aparat anti păsări de ultimă generație cu ultrasunete și flash-uri se înlătură metodele mai vechi de alungare a zburătoarelor, care se bazau în special pe produse chimice, nu doar costisitoare, dar și foarte toxice.

Există inclusiv modele de aparat de alungat păsările care produc sunete asemănătoare unor puști, așa încât și cele mai curajoase păsări, precum sunt ciorile, pot să fie convinse ușor de a părăsi zona în care s-au aciuit.

Alte aparate descurajează păsările prin faptul că ai niște sunete asemănătoare cu ale altor specii de prădători. 

Nu sunt de neglijat nici binecunoscuții țepi anti păsări care se montează ușor, sunt inoxidabili, foarte rezistenți la intemperii vreme îndelungată și, mai ales, extrem de eficienți în a convinge păsările (porumbeii și ciorile, mai ales), că nu sunt binevenite în a ateriza acolo.


magazin dispozitive contra daunatorilor


Cel mai mare magazin online cu aparate contra daunătorilor

Oferta de sisteme eco friendly de alungat dăunătorii este extrem de vastă, așa încât vă invit să vizitați site-ul  www.impotrivadaunatorilor.ro - cel mai mare magazin cu metode pentru combaterea dăunătorilor, spre a studia dispozitivele anti păsări de acolo și a le comanda pe cele mai potrivite, dacă sunteți în plin război cu vreo specie periculoasă de înaripate pentru recoltele, bunurile sau, mai ales, pentru sănătatea dvs., știut fiind că până și porumbeii sunt purtători de boli extrem de grave transmisibile la om.


Niciun comentariu: