duminică, 1 octombrie 2017

3 cadouri cu vibrații pe care să i le faci partenerei tale

Fiecare cuplu trece, mai devreme sau mai târziu, prin momentul dăruirii unor cadouri funny. Fie că rămân în pană de idei legat de ce-ar mai putea să-și ofere unul altuia, fie că își doresc ceva mai kinky – pentru că, de obicei, cadourile funny capătă o tentă sexuală – și nu știu cum altfel să abordeze subiectul, majoritatea celor implicați în relații stabile trec prin asta.
Și dacă tot se întâmplă, atunci de ce nu ai profita de ocazie ca să-i oferi partenerei tale ceva mai puțin serios, exact cum v-ați propus, dar care să-i placă atât de mult încât să-i devină indispensabil?
Dacă simți că puteți fi deschiși unul cu celălalt atunci când vine vorba de nebunii legate de viața intimă, cu atât mai mult ar trebui să încerci un astfel de cadou pentru ea. În cele din urmă, s-ar putea ca, astfel, să reușiți să mai condimentați puțin momentele petrecute în dormitor – doar mereu este loc de mai bine! – așadar totul este în avantajul vostru.
Și ca să nu apelezi la clasicul vibrator pe care toată lumea îl oferă drept cadou amuzant, profită de varietatea de produse pe care le poți găsi într-un sex shop și alege ceva cu adevărat ieșit din comun.
Vei fi surprins să vezi cât de apreciată îți va fi ideea!
Așadar, iată 3 idei de cadouri funny ceva mai deocheate pentru partenera ta:
  1. Bikini cu vibrații
Se spune că sunt pe val în America, unde toate femeile sunt înnebunite să-i încerce. Adevărul e că au un model modern, extrem de sexy, așa că nu are ce să nu-ți placă la o astfel de pereche de chiloței.
Iar partea cea mai hot e că înăuntrul lor ascund un mic vibrator asemănător unui glonț. Acesta are 3 viteze, este rezistent la apă și își face treaba cu brio, stând bine ascuns într-un buzunăraș al chiloțelului.
Important de știut: ca să-ți imaginezi cât de sexy poate fi un astfel de articol, gândește-te că prin multitudinea de modele sunt și unele din piele, iar talia lor este realizată din lănțișor reglabil, astfel că au mărime universală.
  1. Kit vibrator pentru clonarea penisului tău
Dacă știi că e înnebunită după penisul tău, acesta este cadoul perfect! E vorba despre un kit cu ajutorul căruia îți ia un mulaj al penisului și îl transformă într-un vibrator adevărat.
Și nu durează deloc mult! Practic, mulajul se ia în câteva minute iar clona fidelă a penisului tău va fi gata 24 de ore mai târziu, după ce materialul se întărește.
  1. Vibratorul sub formă de ruj de buze
Toată lumea știe cât de mult le place femeilor să primească în dar produse cosmetice. Surprinde-ți iubita cu un ruj care nu e tocmai ruj, ci... o super jucărie sexuală.
Pe cât de mic, pe atât de puternic, acest mini-vibrator care arată ca un ruj poate fi ascuns în lenjeria intimă pentru stimularea clitorisului, de exemplu. Mărimea redusă și forma care-i ascunde „identitatea” permit folosirea lui oriunde, putând, mai apoi, să fie ascuns discret chiar în poșetă.

Cu siguranță, un astfel de cadou ți-ar surprinde plăcut partenera!

Niciun comentariu: