duminică, 24 septembrie 2017

Avantajele achizitiei unui hoverboard de ultima generatie

Sunt atatea modele atractive de hoverboard la preturi avantajoase in magazinele online serioase, incat ar fi si pacat, daca esti intr-adevar pasionat de asemenea dispozitive de locomotie ce inglobeaza un know how avansat, ca sa nu iti procuri si tu unul performant.
Ce poate sa fie mai fain decat sa calatoresti pe o platforma antiaderenta dotata cu roti si cu o baterie reincarcabila, pe distante mici sau medii, oriunde vrei: la plimbare pe trotuar sau in parc, la magazinul din coltul strazii ca sa iei paine sau apa minerala, la sala de fitness, la scoala sau la job?
Sunt atat de multe avantaje ale utilizarii unui asemenea mijloc de deplasare specific epocii pe care o traim, incat un hoverboard cool isi merita pe deplin banii dati pe el.
Iata doar cateva dintre cele mai vizibile avantaje oferite de un scuter electric:

      1.Ca orice dispozitiv modern de deplasare pe roti, este prietenos cu mediul inconjurator (eco-friendly), deoarece nu foloseste carburant in mod direct, ci doar o baterie reincarcabila. Frumos ar fi ca sa ne gandim la faptul ca si acel curent electric este (sau va fi in viitorul apropiat) obtinut tot din surse neconventionale (sisteme producatoare de energie eoliana, panouri fotovoltaice etc.).
Asadar, un hoverboard nu poleaza cu gaze toxice aerul, precum o masina clasica, ceea ce il apropie de o bicicleta sau o trotineta electrica (un alt soi de scuter cu acumulator!).
       2. Pretul accesibil din toamna 2017.
Daca prindeti o oferta buna, precum sunt destule in acest interesant inceput de toamna 2017, aveti sansele ca sa achizitionati un hoverboard la un pret mai mic decat al unei biciclete, ca sa nu mai vorbim suma pe care sr trebui sa o platiti pe o motocicleta sau o masina. Chiar este un mijloc de deplasare accesibil din punctul de vedere al costului pentru largi segmente de romani in aceasta perioada a anului, de aceea nu asteptati sa vina Black Friday pentru aceasta cumparatura.
          3. Pentru a manevra un hoverboard pe drumurile public e nu e nevoie de o varsta minima, de cursuri speciale si nici de carnet de conducere.
Ce-i drept, unele modele cer ca utilizatorul sa aiba o anumita greutate, de regula 30 de kg, dar prichideii oricum este bine ca sa inceapa a merge mai intai cu o penny board (placa fara baterie), pana deprind abilitatile cerute de un hoverboard.
De regula, un tanar sau un adult poate invata singur, in maxim jumatate de ora, ca sa conduca corect un hoverboard, nu trebuie sa faca diverse cursuri pentru asta.
Avand in vedere cele expuse mai sus, chiar merita ca sa va procurati cat mai rapid un dispozitiv de deplasare pe distante scurte si medii de acest tip, deoarece in acest  fel o sa faceti miscare in aer liber, o sa va distrati grozav, o va simtiti mai bine ancorati in realitatea 2017, teleportata parca de multe ori din romanele SF ale autorilor de succes internationali.

Niciun comentariu: