sâmbătă, 10 iunie 2017

Fii un Diogene modern: alege sa stai intr-o casuta container!

Lumea cam incepe sa se sature de confortul citadin si este in cautare permanenta de spatii de locuit inedite, speciale, pe care sa le poata personaliza dupa dorinta, care sa spuna o poveste despre ocupantii lor.

Daca in Antichitate Diogene, faimosul filosof  din scoala cinică a lui Antistene, a ales ca sa locuiasca intr-un butoi, spre a se departa de oamenii tot mai inclinati spre vicii, spre coruptie, unii dintre semenii nostri aleg in ultima vreme in acelasi scop... containerul metalic cu destinatie de locuinta!

Ce-i drept, chiar daca este container monobloc, ca sa nu mai vorbim de modelele de containere modulare, reprezinta o varianta industriala, in pas cu vremurile pe care le traim.

Impletire de nou si vechi, o casa container acopera nevoile primare de adapost, de siguranta, cu existenta unor utilitati la care nu te-ai fi asteptat vreodata intr-un asemenea habitat insolit (instalatie electrica, instalatie sanitare, gaze).

Termocontainer, denumirea de alint a firmei galatene AG Business Containere si Acoperisuri SRL, este un producator renumit in Romania, la care branduri de renume au apelat in anii de cand functioneaza. Inclusiv multe persoane fizice, ce au preluat modelul american, dorindu-si case "altfel" le-au comandat aici.Satisfactia lor este deplina, avand in vedere ca au putut achizitiona containere de locuit la cele mai bune preturi si de cea mai buna calitate, care pot sa fie utilizate in conditii perfecte atat vara, cat si iarna.

Termocontainer este producator de containere de peste 5 ani, are in catalog o gama larga de modele, de aceea, daca vrei sa locuiesti temporar sau definitiv intr-o casa container, alege modelul dorit si solicita o cotatie de pret online.

Containerele sunt realizate din otel zincat, motiv pentru care, chiar daca terenul unde vei aseza casuta ta fantastica se afla in apropierea sau chiar in interiorul unei paduri, pe varf de multe ori in zona rurala, ai scapat de insecte, de rozatoare, pentru ca izolatiile perfecte le blocheaza accesul inauntru.

Cand vorbim de un container, nu va ganditi ca e vorba de o banala cutie de metal, precum sunt acelea de transportat marfa pe vapor, fara aerisire si fara multa lumina.

Modelele oferite de Termocontainer au usi si ferestre generoase din termopan, plus facilitati pe care le intalniti si in casele conventionale (inclusiv o baie moderna).Ce-i drept, in majoritatea caselor tip container suprafata utila e ceva mai redusa decat in locuintele unde am crescut multi dintre noi, dar este si asta o provocare: sa inveti ca sa economisesti spatiul de care dispui, sa fii ordonat si sa ai inteligenta de a-ti crea o atmosfera placuta in putini metri patrati, fie ei existenti chiar si intr-un container de otel.

Exista o multime de idei pe YouTube in acest sens, pe care va invit ca sa le vizualizati.

Avand in vedere ca aceste containere sunt accesibile ca pret, o sa aveti suficienti bani ca sa va amenajati locuinta dupa voia inimii, cu acele piese de mobilier si decoratiuni interioare potrivite, chiar daca, de multe ori, ele vor fi mai degraba in stil minimalist.

Ce ziceti, nu v-ar placea sa locuiti, fie si temporar, in concediu, intr-un container personal si sa iesiti si voi, in miezul unei zile de august torid, cu o lanterna in forma de felinar aprinsa in mana, declarand sus si tare ca sunteti in cautare de Oameni Adevarati?

Unii s-ar putea ca sa raspunda afirmativ la acesta intrebare, cu siguranta!

Niciun comentariu: