vineri, 30 iunie 2017

Dacia Plant la al 15-lea ceas aniversar!

Stiati ca Dacia Plant implineste in 2017 nu mai putin decat 15 ani de la infiintare?
Unii vor spune ca este mult, altii ca e foarte putin, dar judecat dupa notorietatea brandului, trebuie ca sa remarcam faptul ca in acest deceniu si jumatate foarte multi fani, pentru ca orice s-ar spune suntem un popor foarte traditionalist si tot mai multa incredere avem intr-un ceai de musetel, un sirop de tuse din plante alese cu grija de undeva, de la munte, decat in cine stie ce medicament de sinteza lansat cu surle si trambite.

Plantele au fost prietenii nostri de nadejde de cand se stie poporul nostru, iar denumirea de Dacia Plant ne duce imediat cu gandul la acele leacuri aproape miraculoase pe care in urma cu milenii le foloseau oamenii in acest colt de lume binecuvantat.

Peste 250 de produse ale companiei brasovene sunt extrem de apreciate de catre romani, pentru ca ele au ingrediente 100% naturale, care nu ne agreseaza organismul, ci ne ajuta sa invingem in lupta cu afectiuni extrem de diverse.

Poate ca un leac din plante cu are o eficienta imediata, precum medicamentele create in laboratoare faimoase din tariel dezvoltate ale lumii, dar au avantajul ca, desi binefacerile lor se vad dupa o administrare sustinuta de minim 2-3 luni (in cazul bolilor mai grave), ele sunt cu actiune de lunga durata. Iar asta se intampla fara a avea acele efecte adverse devastatoare pe care mai toate leacurile de sinteza le au.

Dacia Plant vrea sa le multumeasca acelora ce le cumpara de ani de zile produsele prin organizarea unui eveniment muzical deosebit in seara de 2 iulie 2017, la ora 19, in Piata Sfatului din Brasov.

Invitata principala a acestui concert aniversar, la care intrarea se face gratuit, este Formatia Phoenix!Daca si voi sunteti fani Dacia Plant si Phoenix va invit ca sa participati la aceasta manifestare artistica speciala. Merita cu adevarat!

Niciun comentariu: