miercuri, 8 martie 2017

Primavara, casa ta devine mai frumoasa cu ajutorul Depozit-Online.ro!

A mai ramas doar o luna pana la Sarbatorile Pascale, primavara ne daruieste zambete de clorofila, iar multi dintre noi suntem in toiul modernizarii locuintelor, indiferent ca locuim la bloc sau (mai ales) la casa.
De la depozit-online.ro puteti cumpara materiale de constructii de cea mai buna calitate si voi, asemeni mie, pentru proiectele de amenajari interioare si exterioare, la niste preturi foarte bune.
Eu deja am pus ochii pe produsul piatra decorativa Basel 02, compus din ciment alb, nisip spalat, argila expandata si margaritar, deoarece aceasta piatra speciala este ideala pentru decorarea interioara a unei bucatarii de vara, precum a mea.

Acet tip de piatra decorativa este termoizolanta, impermeabila, izoleaza fonic spatiul in care este amplasata si se preteaza atat la decoratiuni interioare (bucatarii, pivnite sau crame), cat si la decorarea exterioara a fatadelor.
De fapt, e recomandabila, fiind vorba de piatra naturala de calitate superioara, cam la orice amenajare, inclusiv la ornarea soclurilor, a treptelor sau, de ce nu, chiar si a gardurilor care imprejmuiesc curtea casei.
Niste prieteni chiar se gandesc ca sa decoreze cu acest tip de piatra naturala soba din bucatarie sau chiar semineul din living.
Am citit pe site-ul Depozit-Online.ro ca exista in oferta si panouri de gard ieftine.
Ce ziceti, de exemplu, de acest model de panou de gard Old Brick, din caramida aparenta, care are un pret de doar 215,18 lei pentru o bucata de 174 cm (lungime vizibila 166 cm) si o inaltime de 29 de cm? Nu-i asa ca este o optiune interesanta pentru aceia ce tocmai si-au cumparat o casa la tara si sunt la faza de imprejmuire a proprietatii lor?
Evident, exista si caramida de diferite tipuri, "la bucata", atat pentru amenajari interioare, cat si interioare, la preturi excelente, daca va doriti sa lucrati pe indelete, asa, ca pe timpuri.
CARAMIDA DUROTHERM 375X140X238 LD [Soceram], de exemplu, costa doar 3,58 lei. O puteti cumpara la palet de 72 de bucati, iar in aceasta perioada puteti sa il luati la un pret total foarte bun, de doar 257,61 lei (TVA inclus).

Depozit-Online.ro are o vechime de peste opt ani pe nisa vanzarilor de materiale de constructii, timp in care un numar impresionant de clienti (peste 35.000!) au achizitionat cele necesare de aici.
Va invit si pe voi ca sa intrati pe site-ul lor si sa va alegeti de acolo tot ce va trebuie pentru proiectele voastre de amenajari interioare si exterioare.
Veti reusi sa realizati niste lucrari de calitate, cu investitii minime, motiv pentru care, la final, o sa recomandati acest comerciant online si prietenilor vostri!

Niciun comentariu: