luni, 27 martie 2017

Host romanesc pentru cresterea numarului de vizitatori pe site

Curios, dar mai sunt proprietari de domenii care inca se intreaba ce beneficii gazduire web site au daca vor cumpara un pachet de resurse de hosting de la o firma de specialitate...


Prefera ca sa isi tina paginile web pe care le au pe diverse platforme de gazduire gratuite, in loc sa treaca la nivelul urmator si sa achite chiar si o suma modica, de vreo cativa euro lunar, care le-ar asigura o securitate sporita in fata atacurilor hackerilor, precum si o mai mare libertate in modificarea aspectului site-urilor lor si instalarea de aplicatii.
Am intrat de curand pe dhost.ro si am analizat putin ofertele lor de la sectiunea cu pachete de gazduire site.
La prima vedere par interesante, de aceea, daca sunteti deja clientii lor, m-ar interesa si parerea vostra despre colaborarea cu aceasta firma de hosting romaneasca.
Iata pe scurt, pentru cei interesati, cam ce propuneri exista aici pentru aceia ce cauta un loc unde sa isi tina site-ul de prezentare sau magazinul online.
Beneficii gazduire site - Dhost:
- incarcare foarte rapida a site-ului si protectie impotriva atacurilor DDOS prin serviciul CloudFlare;
- numeroase aplicatii utile prin programul Softaculous;
- numar nelimitat de casute postale, indiferent de pachetul de hosting platit ales;
- suport tehnic de calitate 24x7 prin tickete, chat sau email;
- clientul isi poate pastra fisierele si le poate accesa de oriunde datorita servicului de cloud;
- efectuarea de back-ul automat (zilnic, saptamanal);
- monitorizare permanenta a vizitatorilor si veniturilor prin Piwik;
- baze de date si utilizatori in numar nelimitat, pentru orice pachet de gazduire platit;
- tarif convenabil lunar cuprins intre 1,22 si 4,82 euro;
- plata pentru pachetele de gazduire Basic si Premium se poate face si lunar, iar pentru cel Starter trimestrial.
Pentru aceia care au inca reticente in ale deveni clienti, pot ca sa testeze seriozitatea Dhost alegand pachetul de hosting Free, care include 5 GB trafic lunar si 300 MB spatiu HDD, plus 3 casute de email pentru un domeniu gazduit.
Eu zic ca merita testata aceasta oferta, pentru ca este una gratuita. E o varianta buna, mai ales daca este vorba de un site nou sau de un blog abia lansat, caruia vrem ca sa ii masuram impactul la public, fara a risca nimic.
Oricum, chiar si un pachet de gazduire web gratuita in Romania este mai bun decat unul din SUA sau din alta tara indepartata, deoarece va permite incarcarea mai rapida a site-ului/blogului respectiv, cu efecte pozitive asupra cresterii numarului de vizitatori autohtoni.


Neincrezatorii pot ca sa verifice ei insisi folosindu-se de oferta free Dhost acest lucru si masurand rezultatele anterioare, cand si-au gazduit site-ul/blogul pe un host strain si cele de acum.

Daca rezultatele sunt in favoarea hostului autohton, eu zic ca sa faca trecerea la un pachet de gazduire platit romanesc cat mai curand! 


Niciun comentariu: