marți, 28 februarie 2017

Am gasit gazduire gratuita in Romania pentru site-ul echipei noastre de sah!

De cateva luni am cautat un loc prielnic de gazduire gratuita in Romania a site-ului echipei mele de sah online - Getica International. Uite ca pana la urma l-am gasit accesand dhost.ro!
Deoarece noi jucam sah doar de placere, ca amatori, este clar faptul ca in afara de taxa anuala pentru existenta echipei pe platforma unde ducem adevarate batalii ale mintii cu adversarii din team-urile straine, nu prea avem parte, cel putin deocamdata, de fonduri consistente pentru un site profesional si un pachet de hosting platit.
Am achizitionat de curand un domeniu ieftin, am creat eu insami un website micut, dar hosting romanesc gratuit inca nu gasisem pe nicaieri prin online.
Iata insa ca la acest final de saptamana am aflat cu bucurie faptul ca pe dhost.ro exista pentru cei interesati un pachet gratuit cu resurse minimale, dar suficiente pentru ceea ce ne trebuie noua.
Ce include pachetul de gazduire gratuita Dhost?
Cam tot ce ii trebuie cuiva care face primii pasi in lumea internetului in calitate de proprietar de site sau blog!
300 MB spatiu si 5 GB trafic lunar pentru un domeniu gazduit, o baza de date, 3 adrese de email si 3 utilizatori FTP, un panou control cPanel, ca sa nu mai vorbesc de CloudFlare si Softaculous.
Aceste beneficii gazduire web sunt mai mult decat suficiente pentru ce ne trebuie noua in aceasta prima faza de existenta a site-ului echipei: postam cam de doua ori pe saptamana, noi, cei trei care conducem echipa, deci ni se potriveste manusa.
Deoarece putem sa beneficiem gratuit in cadrul acestui pachet minimal si de de CloudFlare, vom avea o viteza de incarcare a website-ului Getica International excelenta, in conditiile in care scapam si de boti, precum si de atacuri DDos.
Nici nu ne puteam dori mai mult!
Evident, pe masura ce va trece timpul, cu siguranta vom face cheta si/sau vom atrage sponsorizari si vom plati prin PayPal suma necesara pentru realizarea unui site profesional (am vazut in portofoliul existent pe dhost.ro niste proiecte finalizate de specialistii de aici care arata super!).
Se stie ca in materie de web design Romania are oameni care chiar se pricep, foarte creativi, deci sunt convinsa ca si daca este vorba de un site al unei echipe de sah online, vor gasi niste solutii absolut originale, care sa il scoata din anonimat.
Va invit si pe voi, daca va doriti un pachet de gazduire bun (cele platite incep de la modica suma de doar 1,22 Euro/luna!), dar si daca vreti ca sa va inregistrati noi domenii la un pret bun ori ca sa beneficiati de servicii de web design grozave, de optimizare SEO sau de certificate SSL, sa apelati la oamenii de la Dhost.

Sunt de un deceniu pe nisa de profil din tara noastra, iar clientii lor sunt extrem de multumiti de colaborarea cu acestia.

Niciun comentariu: