luni, 13 februarie 2017

Mierea de salcam, preferata mea!

Am gasit miere de salcam pe Planteea.ro si m-am grabit ca sa imi refac rezerva din camara, dat fiind ca este produsul melifer pe care eu il iubesc cel mai mult.

Imi place la nebunie mireasma dulceaga, atat de subtila a florilor de salcam, ce se simte in serile de mai, parfum pe care albinele reusesc cu maiestrie ca sa o transfere in aurul lichid vindecator.
Poate ca nu stiati, dar aromata miere de salcam este in acelasi timp o miere simpla, dar si foarte complexa. Contine o multime de B-uri (B1, B2, B6, B12), plus numeroase enzime, flavone, flavonoide, fitohormoni, dextrina, fructoza intr-o cantitate generoasa (41,7%), glucoza (34,7%), ca sa nu mai amintesc de pH-ul sau 4, extrem de alcalin.
Specialistii au gasit in urma amplelor studii efectuate in ultimele zeci de ani nu mai putin decat 435 de substante active, ceea ce explica si capacitatile sale uimitor de vindecatoare, pe care stramosii nostri geto-daci le cunosteau empiric atat de bine.
La ce e buna mierea de albine din flori de salcam?
In special la tratarea tusei, ulcerelor, insomniei, tulburarilor nervoase, la cresterea procentului de hemoglobina din sange.
Avand o asa mare cantitate de fructoza, de peste 40%, acest tip de miere nu cristalizeaza decat extrem de greu si dupa o perioada indelungata de timp (dar cine oare ajunge ca sa pastreze un borcan cu miere de salcam atata amar de vreme?)
Daca o sa intrati in magazinul online Planteea.ro, la sectiunea Miere Salcam o sa gasiti acolo nu mai putin decat 33 de produse melifere cu pret bun dintre care puteti alege dupa voia inimii: borcane mai mici de 250 de grame sau borcane mai mari de 950 de grame sau chiar de 1000 de grame, miere salcam cruda, miere salcam eco, toate de la firme producatoare serioase (Complex Apicol, Apiland, Proapis, Apimond) sau de la produducatori particulari cu notorietate.
In functie de bugetul fiecaruia dintre voi, o sa gasiti un produs  melifer din flori de salcam un pret convenabil, fiti fara nicio grija!
Eu, de exemplu, ador mierea de salcam (si nu numai) marca "WILHELM TARTLER", pe care am descoperit-o in urma cu vreo doi ani, la un targ de produse naturiste desfasurat la Sala Palatului din Bucuresti.
Va invit sa o comandati si voi de la Planteea.ro, si va garantez ca nu o sa mai puteti ca sa renuntati la ea: da o dependenta placuta si benefica 100% pentru sanatate!
Au pe Planteea.ro atat miere simpla, cat si alte produse ale stupului, motiv pentru care chiar merita sa va comandati de acolo ceea ce va place.
Ceea ce este de mentionat in incheiere e faptul ca in acest magazin online cu 20000 produse naturiste si peste 10000 produse bio, raw, vegane, se accepta inclusiv platile PayPal, ca sa nu mai vorbesc de faptul ca la comenzi de peste 150 de lei transportul este gratuit.

Niciun comentariu: