sâmbătă, 18 februarie 2017

Imi plac obiectele de birou personalizate!

Imi plac nespus sa colectionez cat mai multe obiecte personalizate, deoarece ele alcatuiesc un univers aparte, reusesc ca sa se diferentieze de suratele lor asemanatoare.

Cand nu imi creez chiar eu lucruri hand made gen tricouri, sacose de plaja, cand e vorba de afaceri, apelez la firmele de profil de unde imi comand cu entuziasm cele mai grozave modele de agende personalizate cu logo-ul firmei mele, ba chiar si creioane sau pixuri personalizate, pe care le daruiesc de cate ori am ocazia clientilor mei.
Urban Print, iata ce firma am gasit de curand, echipa de acolo putand ca sa personalizeze cu maiestrie cam tot ce imi trece prim minte in materie de produse office.
La categoria de instrumente de scris care se pot innobila rapid si la preturi foarte convenabile cu denumirea si logo-ul firmei, intra nu doar pixurile, creioanele, seturile de scris, dar si felurite instrumente auxiliare de genul ascutitoare si radiere, penare, precum si cutii si etui-uri.
Pe personalizate.co, site-ul actual al agentiei Urban Print, cu sediul in Bucuresti, str. Ilioara nr.14B, am descoperit si posibilitatea potentialilor clienti si posibilitatea de a aduce o nota de unicitate nu doar agendelor, ci si carnetelelor obisnuite de notite, precum si unor amuzante obiecte anti-stres, mapelor si clipboard-urilor, mouse pad-urilor, portcardurilor, precum si riglelor de diferite dimensiuni si culori.
O ratusca Quack haioasa, o planeta in miniatura, un purcelus, o minge de fotbal, o capsuna, iata niste jucarii pentru adultii stresati la locul lor de munca si care au nevoie de cateva clipe de relaxare si de teleportare instant in vremea cand erau copii si nu aveau de intocmit raporte peste rapoarte, nu erau coplesit de chitante, facturi, bilanturi, nu aveau habar de negocieri aprinse cu furnizorii, de discutii pe un ton ce se doreste cat mai calm cu putinta cu beneficiarii nemultumiti.

Aceste obiecte anti-stres sunt realizate din spuma poliuretanica si pot ca sa fie usor personalizate dupa dorinta.
Chiar sunt un must have pentru orice functionar coplesit de sarcinile de serviciu, asa ca vi le recomand si voua cu multa caldura!

Asadar, nu doar cartile de vizita pot ca sa fie niste produse business care se pot personaliza cu multa creativitate, ci si alte obiecte, care de care mai neobisnuite la prima vedere.
Va invit sa intrati si voi pe site-urile de profil ca sa va alegeti de acolo obiectele pe care doriti ca sa le personalizati, iar apoi sa le comandati online! Chiar merita!

Niciun comentariu: