miercuri, 18 ianuarie 2017

Uniforme medicale chic, cumperi online la pret mic!


E grozav ca acum se pot cumpara uniforme medicale online, mai ales daca tocmai ti-ai deschis un cabinet medical alaturi de 2-3 colegi si nu prea aveti un buget foarte generos, in calitate de tineri intreprinzatori particulari.
Pentru cei ce vor sa isi aleaga tipul  si modelul ideal de costum medical pentru personalul din unitatea lor sanitara am o sugestie interesanta.
Firma bucuresteana Dispotrading - Lider in echipamente de Protectie are un site de prezentare de unde cei interesati pot ca sa isi comande cele mai diverse costume medicale, pentru medici si asistente medicale.

Au aceste uniforme medicale pret neasteptat de mic, pe care oricine care activeaza in sectorul sanitar si-l poate permite.
In afara de costume medicale din tercot si bumbac marca Missena, de pe site-ul dispotrading.com se mai pot comanda si echipamente de protectie online pentru spitale, centre medicale, farmacii, cabinete medicale, chiar si centre de beauty.
O uniforma medicala obisnuita completa, doar din articole Missena, este compusa din boneta medicala, halat medical si saboti medicale.
Se pot achizitiona, de asemenea, costume medicale de unica folosinta, la un pret de doar 7,58 lei fara TVA, realizate din material netesut SMS, formate din bluza cu anchior cu doua buzunare si pantaloni cu elastic in talie.
Gasiti in oferta dispotrading.ro si un tip de uniforma medicala unisex din tercot, foarte comoda, la doar 65,90 lei fara TVA, compusa din pantaloni lucru cu 2 buzunare, elastic in talie si snur, bluza de lucru cu trei buzunare, maneca lunga cu elastic si guler in V.
Nu cred ca puteti achizitiona din alta parte uniforme medicale pret atat de convenabil, de producator, de aceea, chiar merita sa comandati online de pe site-ul lor.
Pentru doctorite si asistente se poate compune un model de costum medical foarte chic, format din fusta si bluza cu maneca scurta sau lunga, in functie de anotimp.
Aceste echipamente medicale se pot personaliza de catre lucratorii din atelierele de productie Dispotrading cu denumirea clinicii, numele persoanei ce le va purta, ba chiar si cu diverse mesaje, daca beneficiarii solicita acest lucru.
Uniformele medicale nu doar ca pot fi uni (albe sau colorate), dar si bicolore, pentru o diferentiere mai mare fata de alte unitati sanitare asemanatoare.
In afara de preturile excelente, clientii mai beneficiaza si de avantajul livrarii gratuite, daca valoarea produselor depaseste 250 de lei si adresa de livrare este in Bucuresti sau de 1.000 de lei daca este vorba de o loclaitate din provincie.
Asadar, profitati de oferta Dispotrading!

Niciun comentariu: