miercuri, 18 ianuarie 2017

Un service auto potrivit pentru Opelul tau

Exista multe sfaturi despre cum sa nu iei teapa cu masina la service, date de catre soferii patiti, care au avut multe de indurat din cauza personalului unor asemenea centre speciale de reparat masini: imposibilitatea de a putea folosi autoturismul personal o perioada lunga, stres cat cuprinde, lucrari de proasta calitate, tarife piperate, umflate fata de devizurile initiale.
Tocmai din acest motiv, pentru a nu intra pe mana unor asemenea "meseriasi", daca locuiti in Capitala, cel mai bine este sa va adresati unui service auto Bucuresti bun, care dispune de niste dotari performante si de lucratori profesionisti, ce pot executa reparatii si modernizari auto premium, la niste preturi fara concurenta, in cel mai scurt timp posibil.
"Cum aleg cel mai bun service auto?", probabil ca o sa ma intrebati, exasperati de experientele nefericite prin care ati trecut cu masina voastra, cand a fost nevoie sa o duceti la reparat.
ANPC ne da niste sfaturi foarte bune, indiferent ca vrem sa mergem la un service auto Bucuresti pentru un serviciu banal de vulcanizare, pentru servicii de tinichigerie, pentru schimbari de piese, subansamble sau accesorii sau pentru reparatii mai complexe.

Sa zicem ca vrei sa gasesti un service Opel Bucuresti, iata in continuare doar cateva criterii dupa care sa il alegi.
Prima impresie conteaza, asa incat vezi daca unitatea respectiva este una in care domneste ordinea, deoarece intr-un atelier unde este un haos total sunt putine sanse ca mesterii sa fie cu adevarat profesionisti.
Inainte de a le da masina pe mana, indiferent ca ai nevoie de servicii de vulcanizare, tinichigerie sau de alt tip, solicita sa ti se dea informatii complete despre ceea ce vor face cu masina ta: inclusiv sa iti dea alternative pentru remedierea unor defectiuni (daca este cazul), nu ii lasa din start sa faca ce vor ei cu Opelul tau, considerand ca "stiu ei mai bine, de-aia lucreaza la un service auto".
Ideal ar fi sa existe si o sala de asteptare, unde sa ai atat internet WiFi, televizor, dar mai ales vedere spre locul unde se lucreaza la masina ta, pentru ca stii si tu proverbul ala intelept cu "ochiul stapanului"...
Inainte de orice, la un service Opel Bucuresti de incredere un mecanic va face un examen al masinii tale si o sa iti precizeze clar (in scris!) in ce stare este aceasta din punct de vedere estetic (lovituri, zgarieturi), pentru ca la final sa nu te trezesti ca masina ta este intr-o forma mai proasta (din punct de vedere al aspectului si nu numai!) decat era cand ai dus-o la service.
Nu te baza doar pe vorbe, ce e scris ramane sfant si nu vor putea cei de la service sa spuna ulterior ca nu e vina lor si ca tu esti acela ce si-a adus autoturismul la service intr-o conditie deplorabila.
Fii atent la nota de plata si nu accepta sa platesti mai mult decat s-a stabilit initial pentru "defectiuni" subit aparute in timpul serviciilor de reparatii, decat daca doresti acest lucru, nu din obligatie.
Si, cel mai important, solicita devizul, nota de reparatie si factura, pentru ca doar asa o sa poti beneficia de garantie, demonstrand ca ai facut reparatiile la acel service.
Unde gasesti acel service Opel ideal?
La Auto Erebus, cu sediul in  Bucuresti, sectorul 1, str. Ioan Bianu nr. 47.
Va invit sa apelati la serviciile lor deoarece nu veti regreta!

Niciun comentariu: