miercuri, 18 ianuarie 2017

Cel mai bun program gratuit de contabilitate primara

De cand am descoperit pe net ca se pot descarca programe de contabilitate gratuite, ma simt putin mai pusa la adapost de modificarile Codului Fiscal, ce au loc in ultima vreme cu o viteza ametitoare, din punctul meu de vedere, de nespecialista.

Favoritul meu este un program contabilitate Ciel Simplu, extrem de util pentru micii intreprinzatori care nu au prea multi bani ca sa isi permita un abonament pentru un soft foarte performant, profesional.
Gama Ciel Free este ideala, dovada si multele aprecieri pe care beneficiarii acestui minunat instrument de lucru economic i l-au adus.
La inceput, cand mi-am deschis afacerea, ma cam speriasem, gandindu-ma ca o sa am nevoie de ditamai firma de contabilitate sau macar de un contabil autorizat ca sa ma descurce, am tot citit sfaturi despre cum sa alegi un contabil bun, dar pana la urma, avand in vedere ca este vorba de un biet PFA, nu de o multinationala, am ales cea mai ieftina varianta posibila: un soft contabilitate gratuit de la Ciel.
Aceasta firma permite cu generozitate celor interesati ca sa aiba acces la cele mai noi programe de contabilitate si gestiune de afaceri.
Ciel Simplu este un soft contabilitate gratuit care, dupa cum ii spune si numele, ofera celor interesati, dar nespecialisti in contabilitate, tot ce le trebuie pentru a fi la curent cu legislatia in materie si a evita greselile.
Cel mai mult imi place ca este unul dintre putinele programe de contabilitate gratuite care ma ajuta sa imi gestionez usor si declaratiile, nu doar sa transfer diferite date pe documente text sau Excel.
Ciel Simplu se downloadeaza cu tot ce ii trebuie, "la cheie"si are niste configurari initiale, pe care utilizatorul le poate modifica ulterior dupa necesitatile pe care le are.
Acest program de contabilitate Ciel, de contabilitate primara, are si avantajul ca poate sa fie utilizat dupa descarcare pe termen nelimitat, fara ca beneficiarul sa fie obligat sa achite vreun abonament ulterior.
Exista si tutoriale pe site-ul firmei ciel.ro pentru aceea ce doresc sa ii descifreze toate tainele de functionare, ba chiar si un forum unde se poate dialoga despre experientele de utilizare ale softului Ciel Simplu, unde se primesc raspunsuri la intrebari, ba chiar se pot face si propuneri de imbunatatire a programului acestuia.
Testeaza si tu acest program contabilitate Ciel Simplu Free daca esti mic intreprinzatori si o sa fii foarte multumit de performantele lui!

Niciun comentariu: