vineri, 23 decembrie 2016

Vrei un tratament naturist pentru trigliceride marite?

Au cei la Herbagetica, firma brasoveana de produse naturiste binecunoscuta, variante viabile de tratament pentru trigliceride marite.
Trigliceridele sunt acele grasimi compuse din diversi acizi grasi, pe care ii intalnim deopotriva in sange, precum si in tesutul adipos.
Precum au demonstrat oamenii de stiinta, circa 95% din grasimile ajunse in organism sunt trigliceride.
Daca vrem o imbunatatire spectaculoasa a starii noastre de sanatate, o reducere a nivelului trigliceridelor este un lucru important, de catre trebuie sa ne preocupam in mod deosebit. Usor si greu in egala masura de realizat acest demers, avand in vedere ca trigliceridele provin in special din alimentatie.
Totusi, metode la indemana fiecaruia exista, trebuie doar sa avem suficienta vointa spre a le pune in practica.
Astfel, apelarea la suplimente naturiste, alaturi de schimbarea radicala a stilului de viata poate sa conduca rapid la a scapa de surplusul de trigliceride marite.
Nutritionistii afirma ca o scadere in greutate cu doar 5-10% poate sa le diminueze cu pana la 20%, cu efecte benefice asupra starii noastre de sanatate.
Persoanele carora medicii le-au spus ca trebuie sa li se administreze rapid un tratament trigliceride marite, trebuie sa diminueze sau chiar sa scoata total din alimentatie zaharul, dar si fructoza, comncomitent cu o crestere a cantitatii de fibre naturale (pe care le pot lua din diverse legume, cereale integrale, fructe mai putin dulci).
De asemenea, persoanele cu trigliceride marite ar trebui sa se orienteze prioritar spre o alimentatie saraca in grasimi saturate, pe care ar trebui sa le inlocuiasca preferabil cu grasimi din uleuri de floarea soarelui, porumb, soia, rapita sau masline.
Nu trebuie uitata nici activitatea fizica (macar 30 de minute zilnic), deoarece pot reduce astfel nivelul de trigliceride marite si pot mentine sub control greutatea corporala.
Cercetatorii au efectuat numeroase studii in urma carora au concluzionat faptul ca alcoolul poate sa conduca la cresterea volumului trigliceridelor, de aceea ar trebui pe cat posibil evitat.
Exista anumite remedii naturiste eficiente, complementare unui tratament trigliceride marite precum: alunele, fructele de avocado, usturoiul, papadia, patlagina.
Herbagetica vine in sprijinul celor interesati de normalizarea starii de sanatate si cu niste scheme de tratament  trigliceride marite extrem de eficace.
Se pot lua in cadrul unui tratament trigliceride marite produse Herbagetica 100% naturiste precum ar fi: Colesteronat si Olivo Forte.
Aceste doua produse, ce se pot achizitiona la niste preturi foarte bune de pe site-ul herbagetica.ro, sunt extracte standardizate, produse in Europa, 100% naturale.
Colesteronat, primul produs recomandat pentru un tratament trigliceride marite, contine extracte de pulbere de cicoare, frunze de maslin, anghinare, troscot si kelp.


Olivo Forte, precum ii arata si denumirea, este un extract standardizat, 100% natural, cu proprietati remarcabile antifungice, imunostimulatoare, antibacteriene, antioxidante, hipotensoare si hipoglicemiante.


Va invit asadar sa accesati site-ul herbagetica.ro pentru a afla mai multe detalii despre aceste doua produse si ale comanda cu incredere.


Niciun comentariu: