luni, 12 decembrie 2016

Videochat-ul la domiciliu are reguli stricte. Tu le cunosti?

Daca vrei sa lucrezi acasa in industria divertismentului pentru adulti ca model, trebuie mai intai ca sa cunosti niste reguli videochat de baza, pentru ca va trebui sa iti faci cont pe o platforma internationala legala, care iti va cere ca sa te conformezi anumitor norme de comportament, atat in camerele free (gratuite), cat si in camerele de videochat private.
Pentru persoanele aflate la inceput de drum, in demararea acestei activitati, este esential ca sa cunosca seturile de reguli videochat de pe diverse platforme de profil, pentru ca nerespectarea acestora o sa aiba drept consecinte nedorite banarea sau chiar stergerea conturilor respective.
Consultanta videochat de acasa a inceput sa fie ceruta tot mai frecvent de catre viitoarele modele, asa incat au aparut, dupa cum era si firesc, website-uri specializate in asemenea servicii de asistenta online gratuita.
Unul dintre acestea este bani-de-acasa.info, unde cei interesati sa castige sume substantiale din videochat de acasa, afla in detaliu despre ceea ce presupune in detaliu aceasta munca speciala ce se poate desfasura la domiciliu.

Videochat de Acasa - Videochat de Acasa este locul unde sunt reunite cele mai pretioase informatii despre cum se inregistreaza un cont  pe platforma internationala LiveJasmin, cel mai mare site din lume cu acest profil, despre ce inseamna exact a face videochat acasa, cat pot sa castige modelele practicand aceasta meserie in siguranta propriei case.
Aici, pe bani-de-acasa.info, o sa afle si care sunt diferentele intre videochat acasa non-adult si videochat adult, asa incat sa stie exact daca a fi model poate sa fie o variata de munca la domiciliu potrivita pentru ele.
Pentru a obtine castiguri mari, cunoasterea limbii engleze la un nivel conversational este absolut necesara, avand in vedere ca scopul unui model de videochat este acela de a-si tine clientul cat mai mult conectat online.
Regulile de pe LiveJasmin sunt enuntate clar si pe bani-de-acasa.info, chiar traduse in limba romana, daca totusi nu va descurcati satisfacator in limba engleza, asa incat aceia interesati sunt invitati ca sa le parcurga pe indelete, cu foarte mare atentie, sa le retina si sa se conformeze, deoarece nerespectarea, fie si partiala a acestora, are drept consecinta sanctiuni din partea platformei respective, ce pot merge pana la inchiderea contului.
Care sunt aceste reguli videochat? Intrati pe site-ul bani-de-acasa.info si o sa le puteti citi acolo. Unele va vor surprinde (de exemplu nu aveti voie sa vorbiti la telefon in timp ce sunteti in camera free, unde va asteptati clientii!), dar, precum v-am spus, va trebui sa le aplicati in viitoarea dvs. activitate de modele de videochat, deoarece doar asa veti avea posibilitatea ca sa castigati intre 2500 si 5000 de dolari pe luna, dupa cum probabil va doriti.

Niciun comentariu: