vineri, 23 decembrie 2016

Tu ti-ai amenajat deja un mini-bar acasa?

Nimic nu aduce o nota de modernitate prietenoasa in casele noastre mai mult decat niste scaune inalte de bar bine alese.
Daca am locui in capitala Angliei, probabil ca ni s-ar parea aiurea sa ne invitam amicii acasa la un pahar de vorba, in loc sa iesim cu ei la un local londonez.
Dupa cum afirma aceia ce se ocupa de statistici in acest domeniu, cei mari consumatori in barurile de la noi din tara nu sunt romanii, ci englezii, germanii si rusii, noi ocupand doar un loc patru.
Nici la capitolul cunoasterii unor bune maniere in bar nu stam prea grozav, asa incat multi preferam ca sa ne facem baruletul nostru personal acasa.
E chiar chic, daca spatiul iti permite, sa iti amenajezi un coltisor de stat la taifas cu prietenii, fara teama ca ai putea sa fii agresat de vreun client mai libertin in comportament.
Desigur, cei mai fericiti sunt aceia care au o casa de dimensiuni generoase, eventual cu o mansarda sau un demisol ce poate sa fie in scurta vreme transformat intr-un bar spectaculos, printr-o amenajare creativa a spatiului respectiv.
Dar nici varianta de mini-bar in living nu este de ignorat, daca incaperea permite o asemenea zona de relaxare.
Pentru aceasta este nevoie doar de o piesa de mobilier special proiectata pentru a depozita si etala sticlele de bautura, eventual cu o "tejghea" unde sa poti juca remi, carti, table sau chiar sah.
In raport de cum arata aceasta piesa de baza a viitorul bar, obligatoriu trebuie sa se comande si niste scaune potrivite.
Exista inclusiv in magazinele online o gama larga de scaune bar moderne.
Scauneonline.ro, de exemplu, are in oferta sa de scaune de bar modele diverse, care de care mai frumoase, la preturi destul de convenabile.
Cu ajutorul filtrelor de pe site se poate alege acel scaun inalt ideal pentru a se potrivi perfect cu "tejgheaua" de care va povesteam.
Vrei un scaun de bar cu spatar? Sau poate un scaun inalt fara spatar? Cauti niste scaune bar moderne din piele ecologica cu picioare din inox? Sau, cine stie, visezi la niste scaune de bar rotative ultramoderne? Nicio problema, le gasesti pe acest site cu certitudine.
Aceia ce au achizitionat scaune de bar online din acest magazin virtual au doar cuvinte de lauda cu privire la calitatea produselor, precum si la modul in care s-a desfasurat procesul intreg de cumparare al pieselor respective de mobilier.
In ce ma priveste, eu am ales acest model de scaun de bar cu spatar care mi se pare deosebit: are un sezut moale, iar speteaza este si ea foarte confortabila.

Asadar, voi comanda 4 bucati de scaune de bar online de acest tip, deoarece sunt convinsa ca va conferi un plus de glamour incaperii mele ce va fi dotata in curand cu un mini-bar pentru prietenii si rudele ce imi vor trece pragul casei.

Niciun comentariu: