vineri, 23 decembrie 2016

Promovarea evenimentelor prin afise, mereu la moda

Daca ai de organizat un eveniment, indiferent ca este vorba de un targ cu produse de sezon, un workshop, o conferinta, un spectacol muzical sau teatral sau poate o expozitie de pictura, mai mult ca sigur ai nevoie si de niste afise la preturi accesibile, nu-i asa?
Exista firme, precum HeadPrint care realizeaza print afise foarte convenabil, indiferent ca sunt de dimensiuni mai reduse sau de marimi generoase de pana la 50x3,2 metri.
Afise mari, de impact, de o calitate desavarsita, pe care sa le poti achizitiona cu o suma rezonabila, iata ce isi doreste orice client interesat de asemenea produse publicitare.
Daca veti intra pe site-ul headprint.ro o sa observati ca in materie de afise mari, chiar aveti de unde alege.Se pot realiza la HeadPrint trei tipuri de print afise: 
- afise pe hartie WhiteBack;
- afise pe hartie BlueBack;
- afise pe hartie foto de cea mai buna calitate.
Afisele WhiteBack sunt deosebit de rezistente la intemperii, dar si la zgariere si rupere, in timp ce afisele realizate pe hartie de tip BlueBack se caracterizeaza prin aceea ca au spatele opac, de culoare albastra, asa incat se pot lipi cu succes peste alte unele mai vechi, deoarece nu exista riscul sa apara urme vizibile ale acestor afise anterioare la suprafata celor noi, care sa deranjeze privitorii si sa le dea un aspect vizual neplacut, inestetic.
Afisele realizate pe hartie foto de calitate superioara sunt si ele extrem de aspectuoase, asa incat pot oricand sa fie luate in calcul de catre aceia ce isi doresc niste materiale publicitare peste medie.
Asa stand lucrurile, problema locului  de unde se pot comanda la preturi foarte bune aceste afise fiind rezolvata, misiunea ce le ramane clientilor este doar aceea de a decide care este structura unui afis ideala pentru evenimentul pe care ei doresc ca sa il promoveze.
Desi multi spun ca simplitatea este cel mai important lucru de care ar trebui sa se tina seama la realizarea unui afis mare, cu adevarat memorabil, trebuie ca designer-ul ce se va ocupa de crearea acestuia sa aiba in vedere si alte elemente esentiale.
In primul ar trebui sa porneasca de la o idee deosebita, unica, surprinzatoare, care sa atraga privitorii, sa le incite curiozitatea. 
Ideea ar trebui sa fie preponderent vizuala, dar se poate porni si de la o lista de substantive (de exemplu) referitoare la tema evenimentului ce urmeaza a fi promovata, pe care creatorul afisului respectiv sa incerce sa le ilustreze cat mai original, pe fiecare in parte sau combinandu-le cu iscusinta.
Dupa ce va realiza o macheta initiala a afisului, imagine plus text, arta consta in a incepe sa o simplifici tot mai mult, pana ce pe schita afisului va ramane doar cu esenta acelei idei fundamentale, ce va exprima percutant mesajul dorit, fara insa a obosi privitorul cu prea multe elemente grafice.
A spune mai mult cu mai putin, iata care ar trebui sa fie solutia castigatoare a unui afis ce se doreste sa iasa din anonimat, sa faca diferenta, sa ramana in mintea oamenilor.

Daca macheta afisului este definitivata, pe headprint.ro veti putea ca la un pret bun sa comandati numarul de bucati dorit din aceste materiale publicitare mereu la moda.

Niciun comentariu: