vineri, 23 decembrie 2016

Cadouri corporate speciale, pentru colegi si colaboratori

Cadouri de Craciun de la Debonaire.ro am ales dupa un lung periplu prin oras in care am incercat sa gasesc niste daruri corporate mai deosebite.Am auzit despre acest site, Debonaire.ro, unde se gasesc cele mai interesante cosuri de craciun pentru firme, de cateva luni, dar uite ca de-abia acum mi-am luat inima in dinti si am facut prima comanda de la ei. Nu regret ca le-am devenit clienta.
Sunt aici si cadouri ieftine, dar si cadouri de Sarbatori ceva mai scumpe, dupa bugetul fiecaruia.
Cel mai ieftin cadou de craciun Debonaire nu depaseste pretul de 17,90 lei fara TVA si este compus dintr-o punga din carton cu snur ce include urmatoarele produse:
- Panettone 100% unt cu stafide, coaja confiata de portocala, ambalat și decorat manual Granducale;
- Specialitate din ciocolată cu lapte Pretzels Carletti;
- Cafea Robusta Espresso Napoli Classic.


Un cadou de craciun ceva mai elaborat, pe care l-am comandat, este cel denumit Christmas Celebration.
Acest cos de Craciun corporate contine: spumant demisec, ediție limitată, Zarea Via Romana, Panettone 100% unt cu stafide, coaja confiata de portocala, ambalat și decorat manual Granducale, specialitati crocante din ciocolata neagra, cereale, amaretti și migdale Amarettini Rau Confiserie, fursecuri crocante cu unt proaspat Galette Saint Remi Fossier, specialitate crocanta din ciocolata neagra cu portocale Arches Carletti, cafea Robusta cu gust oriental Napoli Turco si o decorațiune 3D pentru brad  realizata ingenios din 2 suporturi pentru pahar/cana.

Acest pachet cadou craciun de pe site-ul debonaire.ro se poate achizitiona de la ei la un pret redus, de doar 53,90 lei fara TVA.
Evident exista si o multime de cosuri de craciun mult mai elaborate, cu tot felul de delicatese, ce vor fi prilejuri placute de degustare pentru aceia care le vor primi.
Pentru ca, dupa mintea mea, un pachet Cadou Craciun trebuie in primul rand sa nu fie unul dat din obligatie, "pentru ca asa se obisnuieste", ci ar trebui sa fie unul daruit din suflet, chiar daca vorbim de niste cosuri de craciun corporate, nu de acele surprize asezate sub bradul de acasa pentru cei din familie.
Merita ca sa va alegeti si voi acele tipuri de cos de craciun Debonaire ce va plac cel mai mult.
Fiind un site de unde se pot achizitiona cadouri corporate cu diverse ocazii, trebuie sa retineti ca valoarea minima a comenzii este de 1.000 lei (fara TVA).
Livrare a comenzii este de 48 ore dupa confirmarea comenzii, adica dupa ce se achita minim 50% din contravaloarea ei.

Niciun comentariu: