vineri, 23 decembrie 2016

Baterii auto online pentru ajutoarele lui Mos Craciun

Baterii auto ieftine de calitate poti sa cumperi online, in aceste zile de final de an, de pe site-ul celor de la Autohut, daca taman acum, cand esti ajutor de Mos Craciun, ai ramas fara baterii la masina personala.


Daca accesati frecvent site-urile si forumurile cu profil automobilistic, ati observat probabil ca multi se plang de faptul ca au cumparat cate o baterie auto din vreun magazin din oras si dupa numai 1-2 luni aceasta a sucombat dintr-o data, desi (aparent) era in garantie. 
Ce-i drept, mai ales in provincie se intalnesc astfel de cazuri, dar nici in Bucuresti nu este exclus ca sa patesti o asa surpriza neplacuta.
Din acest motiv este preferabil ca in momentul in care trebuie sa iti schimbi acumulatorul auto, sa alegi un site prestigios care comercializeaza baterii auto online. Acolo poti studia pe indelete oferta, poti ca sa citesti parerile altor clienti, poti sa apelezi la un consultant bine pregatit daca ai nelamuriri.


Eu va recomand magazinul Autohut.ro deoarece pentru soferii din Capitala (sau in trecere prin metropola romaneasca) se poate asigura in service-ul propriu inclusiv montarea acelei baterii auto achizitionate de pe site, operatiune efectuata la un pret mai mult decat modic, de doar 39 de lei.


La Autohut se gaseste o gama extrem de larga de modele de baterii auto, la niste preturi excelente.
Indiferent ca ai nevoie de o baterie auto ieftina sau o baterie auto mai scumpa, orice sofer chiar are de unde alege.
Poti sa comanzi de la ei baterii auto online de la producatori celebri precum: Varta, Bosch, Rombat, Banner, Exide.
In prezent au in catalogul virtual de la sectiunea Baterii Auto nu mai putin decat 413 produse calitative, dintre care il poti alege pe acela care iti trebuie pentru masina ta.

O sa vezi pe site ca exista si niste filtre foarte utile, puse la dispozitia clientilor, pentru a le usura navigarea si optiunea pentru un produs auto sau altul.
Se pot selecta bateriile auto online dupa producator, dupa amperaj (Ah), dupa curent pornire (A), polaritate (normala sau inversa) si, evident, dupa pret.
In raport de bugetul soferilor, din magazinul Autohut se pot comanda baterii auto incepand cu pretul de doar 100 de lei si sfarsind cu unele ce ajung pe la 1364,16 lei.

Exista si un serviciu asistenta clienti unde aceia ce nu se pot decide ce baterie auto sa isi aleaga pot sa apeleze online sau telefonic.
Va invit sa va achizitionati rapid bateria auto necesara de la Autohut.ro, deoarece Mos Craciun e batran si chiar are nevoie de ajutoare pentru procurat si impartit cadourile de Sarbatori.

Niciun comentariu: