vineri, 23 decembrie 2016

Adidasi de firma la reducere cu 70%. Afla unde ii gasesti!


Daca esti pasionat de moda si iti place sa te imbraci sport, probabil nu este un secret pentru tine ca exista mai multe magazine outlet Adidas in Bucuresti.
Evident, daca bugetul tau este unul fara limita maxima, iti poti permite ca sa iti cumperi ce iti pofteste inima din cele mai noi colectii, de la magazine de top, dar chiar si daca banutii destinati hainelor de firma sunt in numar mai mic, tot poti sa gasesti lucruri de calitate, intr-un outlet Adidas bucurestean. De exemplu, daca mergi la Fashion House din Militari.
Poti sa gasesti in acest mall outlet din Bucuresti produse de imbracaminte si incaltaminte chiar si cu 70% reducere fata de magazinele traditionale. Si asta in tot cursul anului, nu doar de Black Friday. La acestea se mai adauga periodic si alte reduceri suplimentare, de aceea nu rata aceasta oportunitate deosebita oferita acelora ce indragesc brandul Adidas.
Fashion House este locul unde aceia ce locuiesc in capitala, dar si turistii, pot sa mearga cu incredere, pentru ca au ocazia ca sa faca acolo un shopping inteligent.


Compania multinationala Adidas, cu sediul in Germania, este atat de cunoscuta in prezent, fiind pe locul 2 pe glob dupa Nike in productia de articole sportive, incat denumirea brandului s-a transformat cu timpul, dupa cum ai observat si tu, in substantiv comun.
A avea o pereche de adidasi este acum un lucru obisnuit pentru orice copil, tanar sau adult ce face sport sau pur si simplu isi doreste o incaltaminte casual, foarte comoda.
De ce sa cumparam niste chinezarii pe post de adidasi, cand putem avea unii veritabili, de calitatea superioara, chiar daca sunt din colectii un pic mai vechi?
In definitiv chiar si cea mai noua colectie va fi curand inlocuita cu o alta, mai repede decat am putea noi sa uzam adidasii originali achizitionati, nu-i asa?
Economic vorbind, decat sa cumparam o pereche de adidasi ultimul racnet, mai bine luam de la outlet Adidas din Fashion House Bucuresti unii la reducere, iar restul de bani ne va ajunge ca sa ne achizitionam si un trening Adidas, plus o geanta sport si un ceas.
Pai nu asa se face un shopping smart, spuneti si voi? Sa lasam shoppingul de fite altora, care nu stiu sa pretuiasca banii, iar noi sa incercam sa ne luam lucruri de firma, frumoase si trainice, la preturi cat mai convenabile. 

Niciun comentariu: