sâmbătă, 12 noiembrie 2016

Tu ce pantofi de alergat preferi de la ZorileStore.ro?

"Marea Eclipsa a preturilor ZorileStore.ro" va incepe pe 18 noiembrie 2016 si vor fi reduceri si de 60% la toate categoriile de produse, asa ca va invit sa fiti pe faza si sa va fixati din vreme cam ce o sa va comandati atunci din magazinul lor online.
Vlad deja si-a ales ce isi doreste: o pereche de pantofi de alergat SKECHERS pentru bărbați GO RUN 400 (pret actual 299,90 lei), minunati pentru ca folosesc un sistem Goga Run de amortizare a socurilor.

Cu fetele din material textil si talpa de spuma sunt extrem de potriviti pentru un program de sport pe care vrea sa il inceapa de anul viitor, dupa ce se va topi zapada.
Ce-i drept, nu prea cred eu ca o sa se tina de el, dar acesti pantofi de sport vr fi perfecti pentru camping, pentru excursiile de weekend la padure sau pentru plimbarile cu catelul in parc.
Ma gandesc ca sa imi aleg si eu o pereche de incaltari pentru fitness de pe site-ul zorilestore.ro, asa ca tot analizez zilele acestea diferitele modele de pantofi de acolo, pentru a o alege pe aceea care este cu adevarat potrivita pentru mine.
O sa mai imi cumpar de la ei de Black Friday un tricou chic, o palariuta si un rucsacel de firma.
Cu siguranta lista mea de dorinte o sa fie gata din timp, asa ca "Marea Eclipsa a Preturilor ZorileStore" nu o sa ma prinda nepregatita.
Voi ce va doriti de pe site-ul lor la pret redus?

Niciun comentariu: