sâmbătă, 26 noiembrie 2016

Dormitoare moderne "made in Polonia"

Ati vazut noile garnituri de mobila de dormitor de pe Kalenda.ro?
Daca nu, intrati iute pe site-ul lor de prezentare, pentru ca o sa aveti ce admira si comanda in materie de dormitoare moderne! 
Eu i-am descoperit de putina vreme si mi-a placut ca este vorba de o firma autohtona, chiar daca are ca obiect de activitate comercializarea de mobila poloneza.
Clientii trebuie ca sa isi aleaga de pe website, de la categoria dorita, produsele cu dimensiuni standard sau nuanta si formele pe care le vor si apoi sa le comande.
Apoi, dupa cateva saptamani, dupa ce mobila soseste din Polonia, pot ca sa intre in posesia ei fie mai rapid, dintr-unul dintre cele patru magazine fizice pe care le detin in orasele Targu Mures, Turda, Cluj sau Suceava, fie sa astepte ca sa le fie livrata la domiciliu printr-o firma de curierat.
Revenind la acele modele dormitor Kalenda pe care acum le au in oferta online, mie mi-au atras in mod deosebit atentia doua dintre ele. 
Linate Dormitor este o garnitura de mobila dormitor minimalista, cu fronturi albe lucioase si accente delicate in culoarea stejar trufa.

Fiind unul dintre acele modele dormitoare moderne modulare, va fi usor ca sa se potriveasca in orice dormitor de dimensiuni medii sau chiar mai mari.
Extrem de spectaculoasa, garnitura se compune dintr-un pat de dimensiuni generoase de 160 pe 200 cm, doua noptiere, o comoda si un dulap cu patru usi, foarte incapator.
Aceasta mobila dormitor se comercializeaza de catre Kalenda la un pret de 5.190 lei, corect din punctul meu de vedere, avand in vedere frumusetea garniturii si nivelul executiei.
Pentru aceia ce isi doresc un model din gama de dormitoare ieftine, gasesc pe site-ul de prezentare kalenda.ro si un set de mobilier la doar 2.625 lei, pret redus de la 2.917 lei.
Belinda Dormitor este o garnitura realizata din pal care are un pat, doua noptiere si un dulap.

Desi face parte, precum v-am spus, din gama de dormitoare ieftine, arata foarte bine, patul avand tot dimensiuni mari, de 160 pe 200 cm.
Dulapul este prevazut cu doua oglinzi si are aceeasi combinatie, ca si patul si noptierele, de alb cu o nuanta de lemn natur, foarte moderna.
Este un dormitor tineresc, ce se poate integra foarte bine intr-un apartament de bloc, asa incat poate sa fie o alegere buna pentru un cuplu tanar.
Asadar, daca aveti de gand ca sa va mobilati casa in acest sezon cu o mobila noua de dormitor si nu stiti unde sa vi-o comandati, Kalenda poate sa fie o solutie pentru dvs.!

Niciun comentariu: