marți, 15 noiembrie 2016

Coltare de bucatarie online pentru un confort sporit acasa

Modele atractive de coltare de bucatarie ieftine au inceput sa devina prezente obisnuite si in casele romanilor, indiferent ca vorbim de apartamente din cartiere rezidentiale sau de case individuale, la curte, din mediul rural.
De ce sunt la mare cautare mai ales acele coltare de bucatarie ieftine, in detrimentul acelora cu un pret foarte ridicat, din piele naturala, pe care de regula doar cei cu dare de mana si le permit?
Pentru ca, vrem-nu vrem, este vorba de o mobila mai usor supusa degradarii, motiv pentru care se inlocuieste mai rapid decat piesele de mobilier din living sau din dormitor.
Cum orice bucatarie de dimensiuni cat de cat acceptabile este dotata si cu un televizor, pentru comoditate, se cumpara tot mai mult inclusiv canapele de colt multifunctionale.
Mai precis, coltare de bucatarie extensibile, care, in caz de nevoie se pot transforma rapid chiar si in pat. De exemplu cand vine soacra in vizita si nu are unde dormi peste noapte!
Daca intrati in magazinele online de profil, o sa gasiti in ofertele de coltare de bucatarie de la piese de mobilier foarte simple si elegante, pana la unele complicate, compuse din mai multe elemente, cu forme neasteptate si accesorii diverse: cu sau fara cotiere, cu sau fara perne, cu suporturi de tip masuta de cafea detasabile sau nu, cu rafturi incluse pentru reviste sau carti de bucate, cu tetiere etc.
Trendul actual in materie de coltare de bucatarie extensibile este ca aceia ce isi doresc o asemenea mobila pentru incaperea de luat masa si de stat la o sueta cu familia, sa se orienteze cu precadere spre produse cu armatura din otel, cu umplutura de spuma poliuretanica.
Oricum, comoditatea reprezinta principalul criteriu de alegere un coltar pentru bucatarie, pe planul doi fiind soliditatea.
Mobila de bucatarie in stil scandinav de culoare predominant alba, este cea mai potrivita pentru o odaie ce ce doreste luminoasa, vesela, primitoare.
Stilul minimalist, accentele de culoare inteligent alese, sunt un mijloc vizual excelent de eliminare al stresului cotidian, insufland sentimentul de pace profunda, de odihna.
Daca o sa vizitati magazinul de mobila online Acaju.ro o sa gasiti acolo multe coltare de bucatarie (si nu numai!) la preturi convenabile.
O propunere ar fi pachetul coltar bucatarie Practic 1, la un pret de 1.516 lei, compus din 2 coltare de bucatarie, o masa de bucatarie extensibila si 2 scaune moderne.

Daca va doriti doar un coltar extensibil pentru bucatarie, nu un set complet, il puteti cumpara ca piesa de mobilier separata tot de la Acaju.
Iata unul care mie mi-a placut foarte mult:

Nu-i asa ca ar arata bine intr-o bucatarie de dimensiuni ceva mai generoase?

Niciun comentariu: