sâmbătă, 26 noiembrie 2016

Centrale termice pe gaz la preturi convenabile

Oferta Centrale termice pe gaz in condensatie la preturi accesibile a celor de la Roinstalatii.ro este in mod categoric una de luat in seama, mai ales de catre aceia ce si-au pus in gand sa isi achizitioneze una la acest final de toamna si inceput de iarna calendaristica 2016.
Iata in continuare doar doua exemple de centrale termice pe gaz preturi fara concurenta din catalogul lor online:
Centrala termica pe gaz conventionala MOTAN KPLUS C22 SPV 23 MEF, 23kw cu kit evacuare inclus, pe care o stiti probabil si din reclamele televizate, are acum un pret wow, de doar 2.049 de lei, redus de la 2.149 lei cu TVA inclus.

Facand parte noua gama de centrale pe gaz Motan KPlus, este o centrala de perete foarte compacta, cu dimensiunile de 70x41,5x33,8 cm si doar de 39 de kg.
Are un randament de 93%, puterea nominala de 10-24 kw si o sarcina nominal arzator de 11.8-25.28 kw, consumul sau fiind de 130 W.
Poate asigura cu brio incalzirea si prepararea apei calde intr-un apartament obisnuit.
Tot din categoria de centrale termice pe gaz preturi pentru bugete reduse, RoInstalatii are in oferta si un alt model atractiv ce costa doar 2.649 lei cu TVA.
Centrala termica pe gaz in condensatie ARISTON CARES PREMIUM 24 EU cu kit de evacuare inclus este o foarte buna alegere pentru un apartament de bloc.

Ariston face multiple teste modelelor sale de centrale pe gaz, de aceea beneficiarii se pot bucura de niste produse exceptionale calitativ.
Centrala ARISTON CARES PREMIUM 24 EU, conform precizarilor specialistilor, are o eficienta la putere nominala deosebita,  randamentul pe care il atinge fiind de circa 97,5 / 87,8 % pentru temperaturi 60 grade Celsius tur/ 80 grade Celsius retur.
Mai mult decat atat, in conditii de temperatura 30/50 grade Celsius eficienta sa inregistreaza chiar valori supraunitare de 103,9% / 93,5%.
Aceste performante se obtin silentios, nivelul sau maxim de zgomot nefiind mai mare de 50 de decibeli.

Acest model de centrala termica pe gaz se potriveste de minune in orice bucatarie, avand niste dimensiuni reduse, respectiv 40x74,5x31,9 cm, dupa cum observati si in fotografia de mai sus.
Pentru detalii suplimentare referitoare la aceste doua tipuri de centrale termice accesati site-ul roinstalatii.ro, de unde puteti si sa le comandati.
Livrarile la domiciliu sunt efectuate cu flota proprie sau prin firmele de curierat, in mod gratuit  sau contra cost, in raport de valoarea comenzii, dar si de distanta de livrare.

Niciun comentariu: