duminică, 30 octombrie 2016

Un model de videochat poate castiga lunar de 20 de ori venitul minim pe economie!

Cand ne referim la castiguri videochat, trebuie sa recunoastem cinstit ca modelele din aceasta bransa pot sa castige bine si chiar foarte bine. Un salariu videochat legal obtinut poate sa fie si de 20 de ori mai mare decat un salariu minim pe economie, ceea ce, intr-o tara precum Romania nu este deloc de ici de colo.Nu trebuie sa blamam absolut deloc persoanele ce au aceasta ocupatie, daca activitatea se desfasoara intr-un cadrul sigur, cu respectarea legilor in vigoare, daca platesc taxe si impozite la stat. Performanta se plateste in orice domeniu, indiferent ca este vorba, spre exemplu, de domeniul bancar sau... de videochat, nu-i asa? Nu avem de ce sa fim ipocriti.Cu toate acestea, spre deosebire de alte domenii de activitate, granita dintre oferirea de servicii video de divertisment pentru adulti si prostitutie este foarte fluida, de aceea, persoanele care devin modele pe motivul ca au aflat din diverse surse faptul ca pot avea un castig videochat considerabil, trebuie sa se intereseze foarte bine unde se angajeaza, despre ce studio este vorba, daca are un renume bun sau, din contra, daca trebuie sa se fereasca de o colaborare cu acesta.GlamourStudio este un studio videochat Bucuresti ce si-a castigat un bun renume in aceasta nisa de activitate, o rampa pentru multe fete care isi doresc un bun inceput in viata, indiferent ca sunt din capitala si din provincie .
Un salariu videochat ce se inscrie lunar intre 500 si chiar 5.000 dolari, bonusuri, premii, ca sa nu mai vorbim de programele speciale pentru angajatele de la Glamour Studio Bucuresti care isi doresc o locuinta sau o masina. Iata ce se ofera aici  modelelor angajate.Aceste castiguri video chat pot permite unei fete care lucreaza cu seriozitate maxima, la acest studio bucurestean prestigios - Glamour Studio, aflat in centrul capitalei,  sa se "tuneze" dupa dorinta, sa isi permita sa plece in vacante exotice in cele mai indepartate colturi ale lumii, sa isi acopere cheltuielile necesare educatiei (facultate, cursuri private de limbi straine), sa aiba haine de firma, sa se bucure de toate avantajele pe care un venit indestulator lunar le poate face ca sa nu duca grija zilei de maine.
Nimeni nu o sa stie ca toate aceste au la baza  niste castiguri video chat foarte bune, deoarece clientii sunt din strainatate, activitatea de model la studioul mentionat desfasurandu-se in conditii de maxima confidentialitate.
Pe masura ce timpul trece, o sa observam ca a spune ca reusita in viata pornind de la un castig videochat obtinut in mod corect ca angajata la Glamour Studio o sa fie ceva normal.Cine suntem noi, ceilalti, sa le judecam pe fetele ce fac aceasta activitate, spuneti si voi?

Niciun comentariu: