sâmbătă, 29 octombrie 2016

Sfaturi intretinere cutie de viteza


Cutia de viteza reprezinta una din cele mai importante componente care se regaseste in cadrul unui autovehicul. Avand in vedere ca in momentul de fata a detine un autovehicul nu mai reprezinta un lux ci un lucru absolut normal, din ce in ce mai multi oameni au inceput sa se familiarizeze cu notiunile de mecanica. Indiferent cat de fiabil este autovehiculul tau la un moment dat vei fi nevoit sa ajungi la service. In momentul in care acest lucru se intampla recomand achizitionarea de piese auto doar de la magazinele care vand piese originale, cum ar fi de exemplu magazin piese Ford. Acest magazin pe langa faptul ca este importator piese auto Ford, ofera si o serie de avantaje clientilor. Dintre acestea cele mai importante avantaje sunt urmatoarele:
  • Garantie 2 ani pentru piesele originale Ford;
  • In cazul in care nu exista pe stoc piesa auto dorita, termenul de livrare a piesei auto solicitate este de 3-7 zile;
  • Datorita faptului ca acest magazin exista si in mediul online, este mult mai simplu si comod sa achizitionezi piesa auto de care ai nevoie.

Pentru a ajunge la service cat mai rar si mai ales cu probleme minore este important sa avem grija de autovehiculul pe care il conducem. Chiar daca cutie viteza 5 trepte mondeo 2007 – 2014 1.6 benzina este una dintre cele mai fiabile cutii de viteza pe care le-ai putea conduce, acest lucru nu inseamna ca aceasta nu se poate deteriora daca nu o intretii asa cum trebuie. Pentru ca intretinerea de care zic necesita doar respectarea unor lucruri de bun simt, haide sa aflam impreuna cum poti prelungi viata cutiei tale de viteza.

Chiar daca la prima vedere tinerea mainii in mers pe schimbatorul de viteza reprezinta un lucru absolut normal pentru cei soferi, cutia de viteza a masinii pe care o conduci nu este deloc de acord cu tine, ba dimpotriva. Acest obicei nevinovat la prima vedere deterioreaza in timp componentele cutiei de viteza.

In lumea auto exista foarte multe mituri despre modul in care trebuie sa iti conduci autovehiculul. In cazul in care esti o fire mai credula risti sa strici anumite componente ale autovehiculului in cazul in care incerci sa respecti aceste mituri. Unul dintre acestea se refera la faptul ca unele autovehicule in functie de motorizare trebuie sa fie conduse mai subturat ori supraturat pentru a inregistra un consum cat mai mic. Pe langa faptul ca acest mit este o mare minciuna este si daunator pentru cutia ta de viteza, motiv pentru care inainte de a pune in practica un mit pe care il auzi din lumea auto apeleaza la o sursa de informare cat mai credibila. Doar in acest fel autovehiculul tau va necesita rar piese auto Ford.


Niciun comentariu: