miercuri, 14 septembrie 2016

Pana la ce varsta putem purta unghii false?

Cochetaria nu tine seama de varsta din buletin!

"De unde as putea sa imi cumpar un kit unghii gel pentru unghii false?", m-a intrebat ieri matusa Ioana.La asa intrebare socanta nu m-am asteptat, avand in vedere ca sora mamei mele a trecut cam de multisor de prima tinerete. Ba chiar si de a doua, daca ar fi sa fiu cinstita.
"Dar la ce iti trebuie asa ceva?", m-am aratat eu surprinsa.
Atat a asteptat matusica favorita, pentru a incepe sa imi povesteasca ca s-a saturat de unghiile ei naturale, ca macar acum, la 50+, cand e in prag de pensionare, vrea sa isi faca si ea cateva placeri nevinovate: iar una dintre ele este aceea de a-si pune unghii false.
Acum nu stiu in ce ar consta celelalte  mofturi pe care vrea sa si le satisfaca, sper ca nu vrea sa se imbrace in haine de piele cu tinte si sa o porneasca razna pe motocicleta fiului ei Andrei, sa se dea cu tiroliana sau sa porneasca in expeditie prin padurile amazoniene ca sa testeze la fata locului ayahuasca.
Un kit unghii false e ceva banal, chiar un mizilic, comparativ cu cele de mai sus, nu-i asa?
In definitiv, cand este vorba de cosmetice, chiar nu conteaza varsta unei femei, la fel nici cand ne referim strict la manichiura.
La saloanele de beauty din oras stim ca preturile sunt exorbitante, asa incat tanti Ioana a ales varianta cea mai ieftina, dar si cea mai aducatoare de satisfactii: sa-si cumpere un kit unghii cu gel, pentru a-l folosi acasa.
Cum stiam ca nu sta chiar pe roze cu banii, imediat mi-am zis in gand ca luna aceasta ii fac cadou acel kit unghii false dupa care jinduieste in tacere de ceva vreme.
Unde se gasesc kit-uri de manichiura calitative la preturi accesibile?
Stiu ca in magazinul de cosmetice online Amalia.ro au mereu produse de manichiura de cea mai buna calitate la promotie.
Si daca sunt atat de convenabile ca pret, de ce nu i-as face matusicii mele o bucurie acum, la inceput de toamna?
Eu intru mereu pe site-ul acesta, Amalia.ro, pentru ca gasesc produse ieftine si bune, cu ajutorul carora manichiura mea arata superb.
Un kit unghii cu gel bun porneste de pe la 155 de lei, ceea ce nu este deloc mult, nu-i asa?
Am sa-i comand lui tanti Ioana ceva special: un kit gel UV Amalia cu Lampa si Freza si Aspirator - Nr 6, ca sa o fac cu adevarat fericita.

Un kit gel UV Amalia cu Lampa si Freza si Aspirator - Nr 6, un must have pentru femeile de orice varsta!

Pachetul acesta contine: o lampa UV 36W alba si 4 neoane, o freza electrica profesionala 20.000RPM, un aspirator praf, un gel UV SINA French White de 15 ml., un gel UV de constructie SINA, de 15g, roz, un gel UV de constructie SINA CLEAR, de 15g, 2 pile Buffer, un cleste ghilotina.
Se mai adauga la aceastea: Top Coat Unghii UV Gel SINA (14 ml) - Gel de Finish,  Primer cu pensula SINA, degresant Unghii Tehnice Sina (60ml), 100 tipsuri transparente, 100 tipsuri cu aspect de unghii naturale, 100 tipsuri albe , lipici 3g cu pensula pentru tipsuri, 3 geluri  UV color , inca 2 pile unghii si un set de 4 pensule (numere diferite).
"Cireasa de pe tort" a kit-ului este un Deget practica pe care tanti Ioana poate sa exerseze.
La un pret de doar 311 lei (transport gratuit, pentru ca valoarea comenzii depaseste 200 de lei) matusica o sa mai primeasca si un cadou-surpriza din partea magazinului online Amalia.ro.
Abia astept sa o vad cum radiaza de fericire, precum o scolarita care tocmai a primit in dar prima trusa de cosmetice!
Va recomand si voua sa achizitionati cu incredere produse de manichiura de pe site-ul de care v-am povestit, pentru ca nu o sa regretati!

Niciun comentariu: