vineri, 30 septembrie 2016

Maine,1 octombrie 2016, la Slatina ajunge caravana "Bucurie in Miscare"! Participa si tu!

Lume, lume!

Veste mare! Maine la Slatina facem miscare! Ce mai bucurie mare!
In prima zi din octombrie caravana nationala "Bucurie in Miscare" ajunge in ultimul oras de pe traseul inceput in acest an in luna mai la fratii din Chisinau, cu oririle urmatoare in Galati, Roman, Iasi, Petrosani si Targu Jiu uite ca  se incheie cu Slatina (zona Esplanada).

O multime de participanti entuziasti au luat parte si nu ma indoiesc deloc ca si maine va fi o veselie tipic olteneasca, precum a fost si la Targu Jiu.
Evenimentul ce se va desfasura intre orele 10 si 19 vrea sa scoata copiii si tinerii din case, sa-i decupleze de la laptopuri, ba chiar sa uite si de aplicatiile de pe telefoanele inteligente si de pe tablete si sa faca sport, sa se joace, sa simta endorfinele pe care miscarea le genereaza.

In plus, la acest eveniment vor fi promovati si niste adolescenti formidabili care urmeaza sa participe la proiectul "Creatori in viitor"".

Este al patrulea an de cand a inceput sa mearga prin tara caravana "Bucurie in Miscare" si deja a parcurs 20 de orase pana in prezent, zeci de mii de fani (copii, tineri, parinti) ai jocului si miscarii in diverse forme de exprimare luand parte la competiile organizate cu acest prilej.

Si programul din acest an este foarte atractiv:

Orele 10.00 – 18.30: Caravana “Școala de joacă” (activități pentru copii între 4-10 ani) / Maratonul jocurilor românești (activități speciale pentru familie) / Competiții sportive diverse (badminton, fotbal target, ski pe asfalt, fun tenis, slow biking, mini-alergare, tenis cu piciorul, tir cu arcul, stafete in saci, etc) / Cupa Bucurie în Mișcare la mini-fotbal 
Orele 11.30 - 18.30: Demonstratii oferite de Palatul Copiilor Slatina, Kangoo Club by Andreea Tudor, Zumba Fitness Slatina, Școala de dans MGV 
Ora 19.00: Tombola Bucurie în Mișcare (premii - seturi Bucurie in Miscare, skateboards și trotinete).

Daca locuiti in Slatina sau doar sunteti temporar in acest oras va invit sa participati si voi, pentru a face din ziua de maine o sambata memorabila!

Cine sunt initiatorii si sponsorii?

 Asociația 11even Cluj-Napoca în parteneriat cu Primăria Municipiului Slatina, Direcția pentru Sport și Tineret, Consiliul Județean al Elevilor, Palatul Copiilor, Școala de dans MGV, Zumba Fitness Slatina, Kangoo Club by Andreea Tudor și este susținut de Kaufland România. 

Dati si voi de veste pe Facebook ca maine, 1 octombrie 2016 ale loc evenimentul Bucurie in Miscare la Slatina, asa cum am facut si eu!Niciun comentariu: