duminică, 4 septembrie 2016

Ce avantaje au casele din lemn?

Imagini pentru wood houses
Frumusetea unor case din lemn nu poate fi contestata de catre nimeni. Cu totii am vazut cel putin o data o macheta realizata in vederea atragerii de clientela si in mod cert am ramas marcati de frumusetea ei. Casele din lemn sunt cunoscute deja pentru multitudinea de modele in care pot fi realizate, si tocmai de aceea din ce in ce mai multe persoane se orienteaza catre achizitionarea lor.
Pana nu demult exista pe piata constructiilor asa numitul model de case din lemn destinate vacantelor. In timp insa conceptul a depasit granitele acestei utilizari si a ajuns sa castige din ce in ce mai multi adepti si la nivel de casa locuibila permanent.

O astfel de casa de lemn va avea exact acelasi tip de structura ca si o casa din beton armat, in speta o retea de plansee, grinzi si pereti, insa aceste elemente portante vor avea ca material de baza lemnul. Lemnul este prelucrat pana sa ajunga la forma, dimensiunile si estetica dorita de catre specialisti in domeniu, care vor avea in vedere curatarea, taierea si modelarea materiei prime.
Din lemn se pot realiza adevarate opere de arta in general, insa in cazul caselor rezultatul este cu atat mai spectaculos cu cat adevaratii profesionisti pot realiza sculpturi masive din lemn, intruchipand diverse imagini.

Casele din lemn au proprietati foarte bune in ceea ce priveste pastrarea caldurii in interiorul incintelor, iar aceasta chiar fara a investi sume uriase de bani in sisteme special destinatr pentru aceasta. Lemnul este un material calduros, iar acesta este doar unul dintre avantajele majore pentru care utilizatorii par sa il aleaga in detrimentul unui alt material.

Lemnul este simplu de utilizat si nu necesita timpi de asteptare in cazul montajului. Spre deosebire de beton, material ce necesita un timp de maturare si uscare, lemnul o data prelucrat este destul de usor de pus in opera, dand nastere unei constructii de o estetica deosebita. Lemnul poate capata mult mai usor forma dorita, daca facem o comparatie cu celelalte tipuri de materiale de constructii cunoscute deja, iar acest lucru reprezinta si un plus din punct de vedere arhitectural.

Dincolo de a fi doar o moda, casele din lemn vor deveni o adevarata necesitate in scurt timp. Modul lor de comportare la sarcini si incarcari, capacitatea portanta si modul de comportare la seism, fac ca aceste tipuri de locuinte sa fie cu adevarat valoroase, fara a avea insa o valoare pecuniara exagerata.

Pe piata de profil exista destul de multe informatii cu privire la aceste case din lemn. Adevaratii specialisti vin si cu oferte personalizate in acest sens, incercand sa ofere clientilor o experienta completa de care acestia sa se poata bucura pentru cat mai mult timp. O astfel de firma este www.avangart.org, profesionistii de aici putand oferi atat serviciile de punere in opera a materialului cat si consultanta tehnica de specialitate necesara in astfel de cazuri.
Casa de vis nu mai este de multa vreme doar un vis. Ea se poate materializa cu usurinta atunci cand ai langa tine adevarati profesionisti, materialele potrivite si viziunea cu toata maretia sa.

Niciun comentariu: