joi, 15 septembrie 2016

Cadouri de firma rafinate pentru corporatisti pretentiosi. Afla unde le gasesti!

Cand aud vorbindu-se de cosuri cadou pentru firme, automat gandul ma duce la magazinul online Debonaire.ro, unde au cele mai grozave cadouri corporate personalizate.

Debonaire magazin cadouri firma online

Cadouri rafinate pentru angajatii din multinationale

Stim cu totii ca aceia ce lucreaza in multinationale sunt extrem de pretentiosi cand este vorba de cadouri business, de aceea nu poti sa le dai asa, pur si simplu niste tichete cadou si sa-i trimit la supermarket, precum se intampla in cazul unor salariati obisnuiti.
Corporatistii sunt o categorie speciala de angajati si trebuie tratati ca atare. Ei vor ca pana si un cadou primit la locul de munca sa fie rafinat, sa aiba stil, sa fie "altfel".
Ma gandesc ca daca i-ai da un asemenea tichet cadou unui corporatist l-ar intoarce pe toate partile uimit si nu prea ar avea habar cum sa-l utilizeze.
In magazinele de fite, de unde isi fac ei de regula cumparaturile, nu cred ca sunt valabile asemenea tichete. 
Oricum, sunt convinsa ca decat sa mearga la mall in Bucuresti, angajatii de top ai multinationalele ce isi desfasoara activitatea la noi in tara prefera mai degraba ca sa se arunce in primul avion spre Roma, Paris sau Londra si sa isi cumpere ce isi doresc de acolo.
Revenind la acele cadouri corporate despre care vreau sa va povestesc in acest articol, mai este foarte putina vreme, doar vreo doua luni ce vor trece fulgerator, si vom ajunge in decembrie, care, mai nou, si in Romania este luna in care se ofera cele mai multe cadouri business, atat angajatilor, cat si asociatilor si partenerilor de afaceri.
Moda asta, de a darui cosuri cadouri de firma a prins pe meleagurile noastre foarte bine, pentru ca, trebuie sa recunoastem, nou, mioriticilor, ne place sa facem cadouri, fie ele si cadouri corporate.

Magazin online de cadouri corporate de lux

Debonaire.ro este un loc special pentru acei oameni de afaceri care cauta niste cosuri cadouri deosebite sau, de ce nu, chiar un shop online de unde sa poata comanda niste cadouri corporate personalizate spectaculos.

daruri corporate lux

De ceva vreme, avand o firma, comand de la ei de cadouri business de Craciun si, trebuie sa spun, ca mereu am avut parte de aprecieri din partea acelora care le-au primit.
Cu adevarat, din shop-ul online Debonaire poti sa comanzi cosuri cadou memorabile business, care se vor diferentia de noianul de daruri obisnuite, anoste, pe care altii le ofera pur si simplu din obligatie, pentru ca asa s-a impamantenit obiceiul.
Au acolo, pe debonaire.ro, o multime de tipuri de cadouri rafinate pentru firme, la preturi pentru toate bugetele, asa incat daca vreti sa iesiti din anonimat, va recomand sa le deveniti si dvs. clienti, deoarece veti avea numeroase avantaje.

Ce avantaje ai daca esti client Debonaire:

- beneficiezi de discount de fidelitate incepand cu a doua comanda;
- ai transport gratuit (la o singura locatie, oriunde pe teritoriul Romaniei);
- ai flexibilitate in alegerea continutului diferitelor cadouri pentru firme;
- ai posibilitatea de a personaliza cosurile cadou corporate prin intermediul unor produse promotionale personalizate, carduri, felicitari s.a.m.d.
Nu va ganditi ca de-abia suntem la jumatatea lunii septembrie, intrati chiar acum pe debonaire.ro si alegeti-va cele mai potrivite daruri de acolo, iar decembrie o sa va prinda cu desaga lui Mos Craciun Corporatist plina.
cosuri firma Anul  NouNiciun comentariu: