joi, 15 septembrie 2016

Avantajele bateriei Bosch si de ce ar trebui sa o cumperi online

"De ce as cumpara baterii auto Bosch de la Autohut.ro?", m-a intrebat astazi colegul meu de birou, Sorin.
Evident, in primul moment m-am gandit ca daca taceam, filosoafa ramaneam (despre diferenta dintre "filosof" si "filozof" va povestesc cu alta ocazie!)...
Noroc ca dupa primul moment in care nu am stiut ce sa zic, a urmat un al doilea moment, ca asa este cu aceasta conventie denumita de noi TIMP, nu sta in loc si se desfasoara liniar, clipa dupa clipa.
Chiar, de ce ar cumpara cineva baterii Bosch online, de pe site-ul autohut.ro (in afara de faptul ca acum sunt la promotie)?


baterie auto Bosch Autohut

Raspunsul blitz?
Pentru ca este destept! De asta!
Hai totusi sa despic firul in doua (in patru mi se pare prea plicticos) si sa impart raspunsul meu detaliat la aceasta intrebare in doua parti: 
 • avantajele principale ale unei baterii auto Bosch;
 • avantajele pe care le au clientii Autohut.
Bateria auto Bosch - avantaje principale:
1. fiabilitate si rezistenta in timp


- spre deosebire de alte tipuri de baterii auto, cele din gama Bosch garanteaza cel mai bun nivel de alimentare, ceea ce conduce la sporirea gradului de eficienta si durabilitate in utilizare (ciclu ridicat de viata, consum de energie scazut, recuperarea energiei folosite prin sistemul de franare).
2. securitate sporita in functionare
- asigura un nivel de siguranta inalt, deoarece carcasele noilor baterii Bosch nu doar ca usureaza montajul si arata bine ca design, dar sunt si mai rezistente in timp la diverse fisuri ce ar putea provoca explozii din cauza scurgerilor de acid.
3. pret convenabil
- nu sunt atat de scumpe precum ar crede unii soferi, deoarece, avand o durata de viata mai lunga, daca privim lucrurile in perspectiva, o sa vedem ca prin achizitionarea unei baterii auto Bosch un  sofer va face economii importante in viitor.


Autohut magazin piese si accesorii auto online

Avantajele clientilor AutoHut
 • oferta extinsa de piese si accesorii auto pentru orice marca de masina (peste 2.000.000 produse cu specific automobilistic);
 • preturile la piese auto si accesorii sunt mai mici daca le cumperi online;
 • cautari usoare in magazinul online (datorita filtrelor ce permit selectii dupa marca autovehiculului, model, an de fabricatie);
 • posibilitatea compararii pretului la produse diverse;
 • operatori amabili, profesionisti, gata oricand sa ii ajute pe acei care nu stiu ce piese sau accesorii auto sa aleaga;
 • comenzile se pot face pe loc, chiar si daca nu iti faci un cont pe site-ul autohut.ro;
 • coletele sunt ambalate inteligent, pentru ca produsele comandate sa ajunga in stare perfecta la cumparatori;
 • transport gratuit pentru orice comanda cu o valoare de peste 399 lei;
 • plata se poate face inclusiv in rate rara dobanda, la sediu sau online prin StarBT sau Card Avantaj.

Avand in vedere cele de mai sus, voi ce credeti, l-am convins pe Sorin sa cumpere o baterie auto Bosch chiar de la birou, de pe net,  din magazinul Autohut?

Niciun comentariu: