luni, 15 august 2016

Serviciul call center Flanco m-a determinat sa cumpar noul laptop 2 in 1 de la ei!

Laptopul s-a defectat saptamana trecuta si pentru ca era destul de vechi, pana il voi repara am decis sa imi iau unul nou-nout de schimb...

 Am cautat eu pe site-urile de profil ce am cautat, dat pana la urma tot la Flanco m-am intors, mai ales ca au si o promotie interesanta in saptamana 10-16 august 2016, la numeroase produse, inclusiv calculatoare portabile, inclusiv 2 in 1.


Intrand eu pe site-ul www.flanco.ro am descoperit ca oamenii de aici au lucrat din greu in ultimele doua luni pentru ca sa modernizeze serviciul #suportclientinonstop, mai precis sa scurteze timpul de preluare al apelurilor la minimul posibil, sa faca o selectie atenta a personalului de la acest call center, asa incat sa fie o placere orice discutie cu un operator Flanco.
Avand in vedere ca, dupa opinia mea, a astepta sa iti preia cineva apelul seamana extraordinar de mult cu vestitele cozi ceausiste de pe vremuri de la macelarie (a se vedea in acest sens si o reclama tv actuala la un sortiment de salam!), consider ca o companie care are un call center performant este una care isi respecta cu adevarat clientii.
Acesta este motivul pentru care, desi gasisem deja produsul pe care sa il cumpar de la ei, am testat mai intai si viteza de reactie a celor de la #flanco in a raspunde potentialilor clienti.
Asa ca am apelat #suportclientinonstop, alegand pe primul dintre cele doua numere de telefon - 037.447.71.00 si 021.203.81.70, alocate noua, cumparatorilor,  pentru a verifica daca este adevarat ca de-acum vor raspunde in maxim 40 de secunde.
Surpriza a fost colosala: nu in 40 de secunde au raspuns, ci IMEDIAT!
Iata inregistrarea audio (la care am adaugat ulterior si niste imagini) in acest sens:


Daca mai aveam inca dubii in privinta laptopului: daca sa il cumpar de la ei sau de la alt magazin online, serviciul non-stop de asistenta clienti Flanco m-a facut sa ma decid: il cumpar de la ei.
Ceilalti competitori ai lor care vand produse IT poate invata cate ceva din asta: un serviciu auxiliar bine sau unul rau structurat  poate face diferenta si poate sa atraga un client sau, dimpotriva, sa il determine sa cumpere un anume produs, chiar daca la un pret putin mai mare.

Felicitari #flanco pentru performantul #suportclientinonstop! La cat mai multe vanzari!

Niciun comentariu: