joi, 11 august 2016

Produse naturiste utile in psoriazis

In ultima vreme am observat ca tot mai multa lume cauta remedii naturiste pentru psoriazis, ca o solutie completatoare la tratamentele alopate, care nu si-au putut demonstra pe deplin eficienta, dar, in schimb, pot avea periculoase efecte adverse, daca organismul nu este puternic.

Grea boala si inca fara o certitudine de vindecare 100%!

Psoriazisul este o afectiune cronica de natura dermatologica, caracterizata prin aparitia unor placi hipercheratozice de culoare deschisa, aproape albicioase, la suprafata pielii.

Aceste formatiuni tegumentare se intalnesc mai ales pe maini, picioare, scalp, partea inferioara a coatelor.

Este o boala care se poate manifesta la orice varsta, uneori in forme extrem de grave.

Amintiti-va, de exemplu, de regretatul stilist Marian Darta, care a suferit de aceasta afectiune (incurabila in forma sa grava) multa vreme si care, pentru a nu-i orpila pe aceia din jurul sau, purta haine incheiate pana la gat, cu maneci lungi, manusi si fular, plus ceva pe cap, chiar si in toiul verii.

Medicii precizeaza ca aceste celule, din  respectivele placi hipercheratozice, sunt unele ce nu s-au maturizat suficient (adica in 28 de zile, precum ar fi normal), inainte de se deplasa spre straturile superficiale ale tegumentelor umane.

Sunt extrem de grabite, asa incat in maxim o saptamana de la formare ele deja se urca in aceste niveluri superioare, unde se grupeaza, formand leziuni la suprafata pielii.

Etiologia acestei boli dermatologice cumplite nu este pe deplin descifrata, insa se pot enumera printre factorii principali ce conduc la aparitia ei, mai ales pe aceia de ordin genetic, dar si climatul rece si uscat, leziunile pielii, stresul si anxietatea, infectiile din gama ORL, precum si unele medicamente ce au efecte adverse puternice, printre care si declansarea psoriazisului.

Bolnavii de psoriazis au o simptomatologie diversa, cei mai multi dintre acestia acuzand mancarimi la nivelul pielii, rani sangerande, dar si dureri articulare, plus o stare grava de agitatie si nervozitate, usor de inteles.

Desi nu este o boala transmisibila, oamenii se feresc de un bolnav de psoriazis ca de un ciumat. Intr-un anume fel, aceasta afectiune poate sa fie mai perfida chiar si decat SIDA, pentru ca impactul vizual este mai puternic pentru cei din jur.

Trebuie retinut ca in prezent nu exista un tratament medicamentos alopat care sa vindece complet aceasta boala, mai ales in formele sale mai grave.

Din acest motiv, probabil ca tot in farmacia naturii se va descoperi pana la urma acel leac miraculos care va putea sa alunge definitiv din corpurile bolnavilor aceasta cumplita afectiune dermatologica.

Herbagetica, vestita firma brasoveana de suplimente alimentare naturale, vine in sprijinul suferinzilor de aceasta afectiune dermatologica cu niste produse noi, extrem de interesante, care, chiar permit organismului uman sa isi gasesca resurse puternice interioare care sa ii permita sa lupte cu psoriazisul.

Herbagetica propune celor interesati mai multe produse cu extracte naturale 100%, extrem de eficiente in intarirea organismului (atat la nivel fizic, cat si psihic).

Curcumin95 C3 Complex, este un extract din Curcuma longa, standardizat, cunoscut pe plan mondial drept un redutabil antioxidant, antiinflamator, anticancerigen.

In plus, mai are si proprietati imunostimulatoare, imunomodulatoare si, lucru important si pentru bolnavii de pstoriazis, mentine diviziunea celulara normala, vindeca rapid ranile, este si un antidepresiv foarte bun.

Alte produse deosebit de eficiente, pe care bolnavii de psoriazis le pot achizitiona la niste preturi foarte bune de la Herbagetica sunt: ZEOLIT, AFA STEM COMPLEX, SILICIU ORGANIC si IMMUNITY STEM.Va invit sa accesati site-ul herbagetica.ro si sa cititi in detaliu cu ce poate ajuta fiecare dintre acestea, luate separat, dar si impreuna, dupa niste scheme de tratament clar stabilite cu specialistii firmei, in lupta contra acestei ingrozitoare boli, pentru a o tine sub control si chiar ameliora pe cat posibil. O sa gasiti acolo si o serie de promotii atractive, pentru ca remediile sa fie accesibile tuturor!

Aceste preparate, absolut naturale, realizate din combinatii de extracte standardizate, nu au efecte adverse precum medicamentatia alopata, asa incat pot fi incercate cu multa incredere. 
Multa sanatate va doresc!

Niciun comentariu: