sâmbătă, 20 august 2016

Prinde ultimul tren spre Vama, la mare... Ultima strigare...

ZorileStore pot sa va aduca un ultim sejur estival 2016, cu mic dejun si cazare la Vama Veche, la Sandalandala, daca o sa cumparati online de la ei orice articol de imbracaminte, incaltaminte, accesorii, indiferent de valoare, pana pe data de 21 august inclusiv.
Se va face o tragere la sorti si dupa aceea, daca aveti un dram de noroc, o sa faceti parte din trio-ul castigatorilor. Pentru ca da, sunt trei premii constand intr-un weekend la mare!
Dar nu va ganditi ca o sa plecati, daca veti avea noroc asa, solo, pentru ca Vama Veche inseamna mai mult decat orice: distractie cu prietenii.
Zorilestore.ro stie asta, de aceea, castigatorii vor putea sa ia, fiecare dintre ei, inca sapte amici. Asadar, vor fi de fapt 21+3 locuri gratuite, ceea ce nu-i de colo, trebuie sa recunoastem cinstit.
Acum, stiti si voi cum este cu norocul acesta: daca concurezi cu gandul ca sa faci fericiti si pe altii, ai mai multe sanse de a imbuna sortii, decat daca ai vrea in mod egoist ca sa castigi un premiu doar pentru tine.
Bucuria, mai mult decat orice alt sentiment, trebuie impartasita cu oamenii apropiati, iar Zorile Store s-a gandit la asta!
Particip si eu, desigur, la concurs, si pentru ca este vorba de Sandalandala, m-am gandit sa imi comand de la sectiunea INCALTAMINTE - FEMEI - SANDALE unele foarte faine, care sa se asorteze cu marea.
O pereche de sandale IPANEMA pentru femei FASHION SANDAL III (81709_24268 bleu), la doar 89,90 lei (pret redus de la 119,90 lei), aceasta a fost alegerea mea.
Asadar, daca si voi sunteti liberi in perioada 26-29 august 2016, ce ati zice de o escapada la Vama Veche, la Sandalandala?
Daca suna bine, atunci cumparati iute un produs de la ZorileStore, ca doar maine nu-i poimaine si v-am zis: pe 21 august e ultima zi de inscriere la tragerea la sorti.
Bafta si sa ne intalnim cu prietenii in Vama, saptamana viitoare!

Niciun comentariu: