marți, 30 august 2016

Ce am avut in vedere cand mi-am construit baia

Pentru multi ani de zile am locuit la bloc. Aveam mereu grija sa amenajez totul in asa fel incat sa ma simt bine in propria locuinta. Dormitorul atragea mereu prin lenjerii de pat bumbac satinat, livingul prin obiectele decorative deosebite, etc. Incercam sa gasesc cate ceva deosebit in orice incapere.
Inca de pe atunci acordam o atentie deosebita baii, insa, din nefericire nu prea aveam ce face pentru a remedia din lucrurile care ma deranjau. Instalatiile sanitare erau facute, dimensiunea baii stabilita, etc. Incercam sa-i dau frumusete baii prin curatenie,prosoape de calitate de pe asternuturisiprosoape.ro si mici obiecte decorative.
Acum insa, m-am mutat la casa, o casa construita dupa dorintele mele. Am acordat o mare atentie baii, deoarece am vrut sa fie construita asa cum am visat mereu.
Dimensiunea a fost foarte importanta. Sunt de parere ca nu poti avea o baie moderna cu adevarat daca nu ii aloci o dimensiune suficienta. M-am saturat de baia mica de la bloc, fapt pentru care baia pe care am construit-o in noua casa este una de dimensiuni generoase.
Apoi, am acordat mare atentie si pozitionarii vasului de toaleta. Cat am locuit la bloc, marea mea problema era faptul ca vasul de toaleta era situat chiar la usa. Acum, in noua baie lucrurile stau total diferit.
Am avut in vedere si culorile folosite. Cand mi-am renovat baia de la bloc, am folosit culori deschise si arata destul de bine. Am facut la fel si la baia de la casa. Am ales gresie si faianta deschise la culoare. Totul arata foarte bine. Chiar am baia pe care mi-am dorit-o mereu.
Trebuie sa recunosc faptul ca am avut grija si la alegerea cazii de baie. Ar trebui sa fii atent si tu. Alege dimensiunile si forma potrivita si nu vei da gres.

Niciun comentariu: