vineri, 29 iulie 2016

Placute de frana Logan, alternatoare Logan si alte piese auto poti sa cumperi convenabil online!

De anul acesta, unchiul Mihai cumpara online placute de frana pentru Logan, direct de acasa, din sufragerie, de pe site-ul celor de la AutoAtu, pentru ca s-a convins si el ca este cea mai buna solutie.
Au acolo placute frana ieftine pentru  Logan si, in plus, ce e mai comod decat sa stai in fotoliu, intr-o dupa-amiaza linistita, in aerul racoros al aerotermei, cand afara sunt vreo 40 de grade Celsius la umbra, si sa comanzi piese auto?
Inainte se interesa in stanga si in dreapta pe la cunoscuti, cam unde poate sa gaseasca preturi placute frana Logan sau preturi pentru un alternator cat mai mici,deoarece e un biet pensionar, acum insa acele timpuri sunt demult uitate.
Unde mai pui ca si daca este vorba doar de niste placute frana ieftine pentru Logan sau de un alternator, nu de cine stie ce piese sau accesorii  de masina foarte greu de gasit, dupa confirmarea comenzii le primeste total gratuit acasa, pentru ca este bucurestean si, ce-i drept, "capitalistii" sunt nitel favorizati in calitate de cumparatori din magazinul online AutoAtu.
Intrase nitel in panica unchiul Mihai luna trecuta, cand a vazut ca se aprinde lumina de avertizare de la bordul masinutei lui dragi, ca farurile lumineaza mai slab decat de obicei, iar motorul scoate niste sunete, de parca maraie cainele mops al lui Ilie, avocatul de la etajul trei, cand vede o pisica sau un caine comunitar trecand pe aleea blocului.
Noroc ca a gasit pe site-ul AutoAtu un alternator Logan care nu costa chiar o caruta de bani. E o suma  rezonabila cea de acolo pentru "o inima de masina",  comparativ cu alte locuri unde au de vanzare alternatoare.

Warren Buffett avea o vorba, care i-a ramas in minte unchiului Mihai, dupa ce a privit o emisiune cu specific economic la tv:  
"Pretul este ceea ce platesti. Valoarea este ceea ce primesti!"
Asta cam e situatia inclusiv in cazul AutoAtu: (plus)valoarea de care se bucura clientii lor este mult mai mare decat banii dati pe produsele comandate de la ei.
Cum se poate masura oare in bani amabilitatea angajatilor de acolo, faptul ca nu isi permit sa vanda piese si accesorii automobilistice de proasta calitate, cand stiu ca in joc este, uneori, chiar viata conducatorilor auto ce le instaleaza in interiorul masinilor lor? Raspundeti si voi.
Plata celor comandate, daca ar fi totusi sa ne referim doar la pretul in sine,  se poate face ramburs, iar valoarea este data de calitatea exceptionala a produselor comandate.

Intra si tu pe autoatu.ro, daca esti sofer si vrei afli ce preturi placute frana Logan, alternatoare sau pentru alte articole au acolo. Analizeaza pe indelete oferta AutoAtu. Sigur iti va parea interesanta!

Niciun comentariu: