duminică, 3 iulie 2016

Beau ICE TEA de la Arta Ceaiului in cinstea coechipierilor mei americani, din GETICA INTERNATIONAL, de Ziua Independentei!

"The winner’s edge is not in a gifted birth, a high IQ, or in talent. The winner’s edge is all in the attitude, not aptitude. Attitude is the criterion for success." (Denis Waitley) De 4 iulie, eu, in postura onoranta de capitan GETICA INTERNATIONAL, beau Tea Ice 100% Natural by artaceaiului.ro!

Asta pentru ca maine este o zi mare: colegii mei americani din echipa de sah sarbatoresc Ziua Independentei!

Iar dupa numai cateva zile si GETICA INTERNATIONAL implineste, pe 10 iulie, frumoasa varsta de un an!Nu am crezut vreodata, cand am plecat cu atata intristare in suflet din echipa romaneasca 100%,  ca voi reusi sa cladesc o noua echipa GETICA, mai mare, mai responsabila, mai unita si mai frumoasa, unde sa nu se triseze, ci sa se joace corect, pur si simplu pentru placerea jocului...

Am renascut ca Pasarea Phoenix si uite ca alaturi de cei 12 sahisti romani din team, avem acum nu mai putin de 27 de jucatori americani 


(plus inca vreo 37 de "stranieri din toata lumea).

Rezultatele obtinute in lupta cu cele peste 200 de echipe de pe site-ul unde jucam spun tot:Sunt mandra de americanii mei din lot care joaca sub culorile GETICEI, asa cum sunt mandra si de ceilalti componenti din alte 23 de tari care ni s-au alaturat!

Sarbatorim zilele nationale ale fiecareia dintre tarile lor, asa cum peste fix o saptamana o sa sarbatorim un an de la infiintarea team-ului nostru, atat de unit.

Luni, pe 4 iulie Ziua USA, pe 14 iulie a Frantei si tot asa...

Pentru ca Ziua Independentei  a avut atunci, in 1776, ca punct de plecare, inclusiv o revolta legata de taxele de import la ceaiul venit din Anglia, mi se pare firesc ca maine, de ziua colegilor mei americani sa beau ceai rece, cea mai populara bautura de la ei, se pare.

Conform statisticilor, peste 80% din ceaiul pe care ei il consuma este... ice tea!

In aceste conditii, mai ales ca si vremea de afara ma indeamna la o MARE RACOREALA, o sa preiau un pic din acest obicei al americanilor si o sa beau si eu ceai cu gheata.Oricum, avand in vedere ca este comandat de la cel mai bun magazin online de profil - Arta Ceaiului, chiar va fi un deliciu.

De acolo, de pe site-ul lor, am invatat, urmarind un videoclip, si cum se prepara acest 10% ice tea grozav.
 
 

Pana sa imi formez aceasta echipa, sincera sa fiu, nu prea ii aveam al inima pe americani.  Stiti voi, cliseele acelea cu: "stapanii lumii", "popor arogant" etc, etc.

Ascultand si povestile romanilor ce au emigrat in State, mai credeam si ca nici eu nu m-as putea adapta deloc stilului lor de viata.

Total eronat! Acum, dupa un an, de cand sunt la conducerea echipei, pot spune ca nu exista oameni mai corecti, pe care te poti  baza mai tare, mai combativi, mai cu placere pentru a castiga, mai fericiti de o victorie, decat americanii!

Cat de diferit mod de a gandi, fata de multi conationali de-ai nostri!

Ma bucur ca sunt coechipiera cu : kevingh, labguy1971, kappawn, zanoni, badnewsbear, snewhart, jm71, klinealan, andy299, earlylifter, danilator, goodnewsblues, c0mmanderc00l, charotom1, rwhendricks, jh_bernard, pointstrader, jcs2016, sit666, knightcom, reeusa, rbrobro, sinbad7cs, patrick317, pbarnard, patrick317 si old_lady1.

Datorita lor multi au auzit pe acel site inclusiv de Romania si de istoria geto-dacilor...

Un altfel de a fi patriot, fara ostentatie!

Din acest  motiv, maine o sa inchin o cana personalizata cu blazonul echipei noastre plina cu Pina Colada Black, ce are ca ingrediente ceai negru Ceylon,chips-uri de nuca de cocos (nuca de cocos, ulei de cocos, zahar), aroma, ananas confiat (ananas, zahar), fulgi de nuca de cocos, petale de galbenele, petale de albastrele.La mai multe victorii in continuare!
"God Bless America!"  si "God Bless Romania!"Niciun comentariu: