sâmbătă, 18 iunie 2016

Piatra decorativa comandata online pentru decorarea bucatariei mele!

Din categoria materiale de constructii astazi ma uit pe depozit-online.ro dupa piatra decorativa.

Stiu, recunosc cinstit, este un moft poate, dar tocmai de am venit din excursie de la verisoara mea din Franta si am ramas cu gandul la modul in care si-a amenajat ea bucataria de vara in stil rustic.

Mai vazusem eu prin filme acest mod de decorare a interioarelor, dar una este sa vezi la televizor sau pe net asta, iar cu totul altceva sa poti sa atingi acei pereti care aratau superb in marchiza rudei mele traitoare pe meleaguri franceze.

Ma gandeam ca este nevoie de o investitie substantiala pentru asa ceva, dar cand am vazut in magazinul online de care va aminteam mai sus cat costa pachetul de 0,5 mp m-am hotarat. Gata! Vreau si eu asa pereti imbracati in piatra decorativa!

Am vorbit deja cu iubitul meu si, desi la inceput s-a uitat cam ciudat la mine, pana la urma l-am convins ca o sa putem avea o bucatarie grozava in casuta noastra de la tara, unde atat noi, cat si prietenii apropiati ce ne vor vizita, o sa avem o stare de bine instant cand vom sta acolo seara, la o partida de remi sau la un joc de carti.

Au tot felul de modele de asemenea materiale de constructie pe depozit-online.ro, chiar o sa avem de unde alege.

Pe mine m-a atras in mod deosebit piatra decorativa Basel 02, ce costa 83,05 lei cu TVA (pachetul de 0,5 mp).Am citit pe pagina dedicata acestui produs ca se poate aplica folosind orice adeziv de gresie si faianta de interior sau exterior, in raport de locul unde dorim sa o asezam.

Eu as vrea sa o lipim pe peretii interiori. Casa vreau sa arate banal in exterior, dar cand cineva trece pragul bucatariei sa si exclame: "WOW!!!"

Imi place ca piatra decorativa nu este doar estetica, ci are si efecte de termoizolare si de de izolare fonica.

Este rezistenta la caldura, asa incat poate sa fie utilizata si la decorarea sobelor si a semineelor.

Daca va intrebati din ce se fabrica acest material de constructie decorativ, va spun eu: ciment alb, nisip, argila expandata si margaritar.

Are o grosime de 2 cm, deci nu o sa reduca prea mult dimensiunile camerei in care este amplasata. Oricum, in cazul nostru chiar nu este nicio problema, pentru ca avem o bucatarie spatioasa, care chiar se preteaza la i se conferi un aspect rustic.

Nu-i asa ca este o idee buna sa iti personalizezi bucataria locuintei rustice cu piatra decorativa?

Niciun comentariu: