duminică, 5 iunie 2016

Cazare in Neptun la un tarif convenabil? Vezi aici unde poti sa o gasesti!

Daca vrei sa petreci un concediu de vis musai trebuie sa alegi impreuna cu partenerul tau de viata o cazare in Neptun, pentru ca nicaieri pe litoralul romanesc al Marii Negre nu vei gasi un loc mai select, mai de bun gust, "mai altfel" decat in restul statiunilor.
Evident, o asemenea destinatie de vacanta nu este chiar pentru oricine. Inca de pe vremea comunismului Neptunul se diferentia de celelalte statiuni, demonstrand cu prisosinta faptul ca nu degeaba poarta numele zeului marii.
Situata la 7 km de Mangalia si 38 de km distanta de Constanta, avand la est Marea Neagra si la vest padurea Comorova, statiunea Neptun este renumita mai ales pentru plaja faimoasa ce poarta denumirea "La steaguri" si prin efectele curative pe care clima de aici le are asupra bolnavilor de reumatism, de afectiuni respiratorii, ale sistemului nervos sau din sfera dermatologica. Apa marii, apele sulfurate, namolul extras din lacul Techirghiol chiar fac minuni, dovada ca si multi straini venit aici de-a lungul anilor pentru a se trata.


Pentru aceia care iau in calcul sa isi petreaca un sejur in aceasta vara la Neptun, eu ii invit sa intre pe website-ul agentiei de turism Genius Travel, deoarece acolo pot sa gaseasca locul de cazare ideal in aceasta frumoasa statiune de pe litoralul romanesc.
Nu va ingrijorati, exista oferte de cazare convenabile, pentru toate bugetele de vacanta, inclusiv pachete turistice la reducere, cu adevarat spectaculoase, asa incat, daca o sa alegeti unul dintre acestea, veti putea sa va bucurati de o vacanta fabuloasa la un pret excelent.
Folosind instrumentele online de pe site-ul geniustravel. ro o sa puteti sa alegeti ceea ce vi se potriveste cel mai bine si sa faceti o rezervare pe net, fara a fi nevoie sa va deplasati fizic pana la agentia lor.
Genius Travel se afla pe piata de servicii turistice inca din 2008 si a reusit in acesti opt ani de cand isi desfasoara activitatea sa devina un brand foarte cunoscut, avand peste 35.000 de turisti care au apelat la aceasta agentie pentru a petrece concedii de vis in tara sau in strainatate.
Multitudinea de oferte Genius Travel last minute si early booking, cu reduceri intre 35% si 50%, sunt deosebit de apreciate de aceia care vor vacante de vis la un pret foarte mic.
Si pentru ca tot va povestesc de preturile vacantelor Genius Travel, daca o sa intrati pe site o sa aflati ca exista mai multe modalitati de plata (fie cash, la orice sediu Genius Travel, fie prin card bancar sau prin depunere directa in contul agentiei de turism, fie in rate (cu Card Avantaj, StarBT sau prin Unicredit Tiriac).
Pentru detalii intrati pe site-ul geniustravel.ro. Nu veti regreta!

Niciun comentariu: