vineri, 27 mai 2016

De ce trebuie sa tinem cont in cautarea unei oferte la anvelope

Putina lume realizeaza ca anvelopele sunt cele mai importante piese ale unui autoturism - ele sunt pana la urma singurul contact al masinii cu suprafata drumului.
Fiecare actiune pe care o face soferul (prin intermediul volanului, a franei sau acceleratiei) e transmisa drumului prin intermediul acestor  elemente din cauciuc.
Astfel, alegerea unor asemenea produse nu trebuie tratata in mod superficial. Acceseaza oferta de anvelope de la Selgros pentru a fi sigur ca gasesti cel mai bun raport calitate/pret !
Adevarul e ca daca un proprietar de masina circula cu anvelope foarte uzate, umflate la o presiune necorespunzatoare ori nepotrivite traseului/drumului parcurs, se supune unor riscuri (atat pe sine, cat si pe altii).
Din pacate insa, foarte multi soferi nu stiu suficiente lucruri despre cauciucurile auto incat sa faca o achizitie corecta. Pentru multi, totul se rezuma la pret si disponibilitate; altii, pun pret pe design sau reputatia unui brand, in detrimentul altuia. Exista insa numeroase criterii  sau aspecte esentiale de care trebuie sa tinem cont atunci cand cautam astfel de oferte:
- intelegerea conceptelor de baza de spre anvelope:  componente, materialul folosit, incarcatura maxima
- necesitatea inlocuirea cauciucurilor cu modele de exact aceeasi marime
- gasirea unor locuri de incredere din care sa putem cumpara variantele necesare
- determina cu claritate nevoile si prioritatile tale, tinand cont de stilul de conducere
- tine cont si de economia de combustibil;  in functie de tipul de anvelope montate, se pot observa diferente de 15-20% in ce priveste consumul de benzina/motorina
- pune accent pe garantia ce vine odata cu achizitia de anvelope noi si nu  te indrepta catre variantele second-hand
- ia in calcul recomandarile ce vin din partea producatorului (autoturismului detinut), referitoare la marimea si tipul  anvelopelor. Acestea tin cont de marime, greutatea maxima admisa, manevrabilitate pe suprafete offroad, control etc.
- nu neglija reglajele si reparatiile intregului sistem de directie, dar si echilibrarea rotilor; altfel vei obtine o uzura neuniforma;
- acorda un anumit timp si pentru a consulta parerile altor cumparaturi.
Nu in ultimul rand, chiar si dupa achizitie, e bine sa profiti de respectivele cauciucuri, intretinandu-le corect (presiune corecta,  etc), pentru a te bucura o perioada cat mai lunga de utilizarea acestora. Pentru mai multe detalii, precum si pentru a gasi cea mai buna oferta la anvelope, intra pe Selgros.ro!

Selgros Iasi

Produse alimentare si nealimentare
Soseaua Nicolina nr. 57A Iasi,700711, RO

Niciun comentariu: