vineri, 22 aprilie 2016

Programari cardiologie Bucuresti. Stiai ca le poti face si online?

"Programare doctor cardiologie Bucuresti pentru mama", asta scrie in agenda mea pentru aceasta seara de vineri, dupa ce revin de la birou.
Vreau sa o fac asa, mai pe la ora 21-22, dupa ce ma odihnesc putin si povestesc cu Vlad despre cum ne-am petrecut fiecare ziua de lucru.
Va intrebati cine face "P.C.B."-uri, adica "Programari Cardiologie Bucuresti", atat de tarziu, cand weekend-ul a inceput deja?
Sincer, nu as fi in stare sa va raspund la aceasta intrebare, daca ar fi sa fac o programare telefonica la o clinica de specialitate, fie ea si privata.
Dar am eu o metoda infailibila de a putea sa bifez cu brio sarcina pe care am stabilit-o in agenda: apelez la internet!
Ati inceput sa cautati deja, cei interesati, pe motoarele de cautare dupa cuvintele: "Programare doctori Cardiologie Bucuresti"?
Nu va mai chinuiti cu tastatul si clicaitul din mouse, pentru ca va destainui eu marele secret: accesez platforma gratuita ConsultaClick.ro si gata!
Pe acest portal gratuit de servicii medicale orice utilizator pacient sau viitor pacient, poate afla informatii despre doctori, clinici si spitale, iar, in plus, facilitatea numarul 1, din punctul meu de vedere, poate face si programari.
Deja eu am aruncat o privire pe acolo, din cursul zilei, pentru a gasi ceea ce ma intereseaza: "Programari Cardiologie Bucuresti" si cam stiu pe cine voi alege pentru a o consulta pe mama mea.
Stiti si voi ca in mod normal pentru un "P.D.C.B.", adica o "Programare doctori Cardiologie Bucuresti", este nevoie ca   sa intrebi in stanga si in dreapta, sa tragi o mie de sfori, doar-doar o sa se gaseasca si pentru tine o fereastra libera la vreun medic specialist.
In ce ma priveste, urasc sa fac demersuri de genul acesta, de aceea, platforma ConsultaClick.ro, ce este functionala in patru tari latine: Brazilia, Portugalia, Spania si Romania,  mi se pare a fi cea mai buna solutie pentru mine.
Programeaza-te la doctor online, la vedere, nu prin tot soiul de subterfugii, care te fac sa iti pierzi pana si ultima picatura de stima de sine si, in calitate de pacient, sa fii umil, extrem de umil.
Cred ca o voi alege pe doamna dr. Cristina Moisa, deoarece parerile pacientilor la adresa sa am vazut ca sunt extrem de elogioase, in materie de punctualitate, tratament si amabilitate.

In plus, dansa isi desfasoara activitatea in cadrul Centrului MedicalES 13 Septembrie, situat foarte aproape de locuinta mamei mele. 
Pretul primei consultatii este unul foarte convenabil, doar 100 de lei, asa ca mi se pare cea mai buna varianta pe care am gasit-o la momentul actual.

Va invit si pe voi sa va alegeti online medicul care sa va consulte, daca aveti probleme de sanatate. Este mult mai comod si mai civilizat! 

Niciun comentariu: