marți, 26 aprilie 2016

Dormitorul copilului adolescent trebuie modernizat? Afla de pe ce site de design interior te poti inspira!

Idei de amenajare a dormitorului copilului tau adolescent poti sa gasesti daca intri pe site-ul Culoareata.ro, pentru ca au acolo sugestii foarte usor de pus in practica.
Orice ai alege in materie de amenajare dormitor, trebuie insa ca sa ai in vedere mai multe aspecte, despre care as vrea sa iti amintesc succint in continuare.
In primul rand, nu uita niciun moment cand faci planul de design interior ce preferinte coloristice are copilul tau.
In niciun caz nu trebuie sa mergi pe retetele binecunoscute: daca e o tanara domnisoara va prefera rozul si galbenul, daca este baiat, neaparat albastrul si maroul trebuie sa predomine.
Pe Culoareata.ro o sa gasesti un articol atractiv despre cum sa redecorezi un perete cand vrei o amenajare dormitor moderna.
Daca fiica ta este o fire jucausa, careia ii plac bulinele, pe site o sa afli de acolo o modalitate simpla prin care, impreuna cu ea, puteti sa va jucati cu unul dintre peretii camerei ei, "imbulinandu-l" fantezist.


Intreaba-ti copilul daca are si el ceva idei amenajare dormitor si o sa vezi ca de multe ori pana si o adolescenta vrea o decorare a camerei sale in culori de rosu, albastru (chiar daca nu este stelista!), iar rozul i se pare o culoare lesinata, buna mai degraba pentru pitipoancele ce se cred papusi Barbie vii!
Oricum, vopseaua de pe pereti de multe ori poate sa fie si mai pastelata, din moment ce posterele cu vedetele muzicale sau starurile de cinema favorite vor ocupa rapid suprafetele verticale.
Culorile vor fi prezente mai ales in ceea ce priveste mobilierul, draperiile, perdelele, asternuturile de pat, intr-o camera de adolescent/a.
Pentru a-ti invata copilul cu un pic de ordine si disciplina (greu demers, recunoaste cinstit!), niste dulapuri cu un design ultramodern, dotate cu multe spatii de depozitare pentru nenumaratele haine, carti, caiete, gadget-uri, sunt recomandate cu caldura de catre specialistii in amenajari interioare.
Biroul si scaunul rotativ sunt si ele piese de mobilier extrem de importante, daca vrei sa-l obisnuiesti pe copil sa isi faca temele si sa stea la calculator acolo, nu in pat, cum deja devine o moda in ultima vreme.
Corpurile de iluminat dau un plus de personalitate in odaia unui adolescent, pentru ca el studiaza mult, sta cu orele la calculator, asa incat vederea sa trebuie sa nu fie suprasolicitata. Designerii ne dau in pachetul de idei amenajare dormitor tineret sugestii si in aceasta privinta: a pozitionarii corecte a surselor de lumina.

Acestea fiind spuse, intra pe http://www.culoareata.ro, citeste postarile de acolo, iar mai apoi calea spre o modernizare interioara a spatiului este deschisa.

Inspiratie si spor la amenajarea camerei copilului tau adolescent!

 

Niciun comentariu: