marți, 26 aprilie 2016

Cum devin hair stylist daca nu am luat bacul? Citeste povestea lui Alin!

Alin, vecinul meu de palier, a primit de la parinti, de Pasti, cadou un fotoliu cu masaj, pentru ca s-a decis (in fine!) sa faca si el un curs de calificare serios, care sa il lanseze spre o cariera de succes.

scaune online ieftine


Mda, o sa spuneti ca unui om care tocmai s-a decis sa munceasca pe branci, nu te apuci sa ii daruiesti un scaun cu masaj, adica o piesa de mobilier de relaxare absoluta, care sa il indemne iar la o dulce leneveala.

In alte cazuri poate ca, intr-adevar, nu ar fi o alegere inspirata, dar Alin a inceput in martie un curs de frizerie la CPP  ALEXANDER'S - Centru de Pregatire Profesionala, o firma cu  peste 17 ani de activitate, inceputa inca de prin 1999, unde mai bine de 20.000 de persoane au absolvit deja  cu brio diverse cursuri de initiere si perfectionare, in cele mai cautate meserii de pe piata muncii. Au fost aceste cursuri primele caramizi pe care le-au pus in aflarea rapida a unor locuri de munca stabile, in activitati aducatoare de satisfactii deosebite.

conditii curs frizer

Cursul de frizerie este unul dintre cele mai solicitate la ALEXANDER'S, deoarece, desi dureaza 2 luni si jumatate si foarte performant, nu costa decat 580 de lei (acum este la promotie, de aceea scadeti 10% din pretul afisat!). Adica un sfert din taxele pe care le aveti de platit in alte parti.

Alin a fost incantat ca nu i s-a cerut diploma de bacalaureat la inscriere, pentru ca, desi a incercat de doua ori sa treaca examenul de maturitate, nu a reusit.

In definitiv, poti sa fii un hair stilist de succes si cu doar 10 clase, atatea cate sunt necesare sa te primeasca la acest curs de frizerie, nu-i asa?

Nu iti trebuie trigonometrie ca sa fii un artist in materie de tunsori la moda!

Din iunie, cand va absolvi cursul, o sa ma pot lauda prietenilor ca vecinul meu e frizer si ca ii poate tunde la pret de dumping (ca doar trebuie sa isi formeze si el mana pe niste "cobai" curajosi, nu-i asa?).

Mi-a spus Alin ca acolo, la acest curs de frizerie, are acum posibilitatea sa manevreze cele mai moderne echipamente si instrumente din domeniu, nu doar o foarfeca, un piepten si un brici, precum acum o suta-doua de ani.

tunsori moderne frizer


Cursul de frizerie de la ALEXANDER'S se diferentiaza de altele organizate prin Bucuresti, prin aceea ca la final cursantii dobandesc o multime de competente: de la pregatirea profesionala propriu-zisa si programarea clientilor, pana la intocmirea bonurilor de material si a bonurilor de plata (gasiti lista completa a abilitatilor pe site-ul ccpalexandres.ro).

Bine-bine, o sa ma intrebati, totusi ce legatura exista intre un curs de pregatire in meseria de frizer si... un scaun cu masaj?

In primul rand ca Alin a primit un fotoliu cu masaj, nu un biet scaun cu aceasta functie, iar conexiunea intre frizerie si masaj este esentiala pentru viitoarea stare de sanatate a vecinului meu.

Dupa cum stiti, un hair stilist sta foarte multe ore in picioare. (Spun "hair stilist" sau "hair stylist", nu "frizer", pentru ca Alin are ganduri mari legate de aceasta meserie, pe care vrea sa o transforme cu timpul in arta).

Si pentru ca sa nu aiba necazuri mai tarziu cu aparatul cardiovascular sau cu durerile de spate, ce e mai bun oare decat un masaj, dupa o zi lunga de munca?

Cum nu va putea recurge la servicii de masaj profesionale in viitorul apropiat, din cauza timpului insuficient, dar mai ales a bugetului redus, ce poate fi mai ieftin si mai de efect decat un fotoliu cu masaj?

Mai apoi, cand va deveni cunoscut si o sa isi deschida propriul salon de beauty, cu siguranta se vor schimba lucrurile si va avea si o maseuza personala.

Acum insa, fiind la inceput, vrea sa isi deschida o mica afacere acasa, daca si Asociatia de proprietari va fi de acord cu ideea lui de business.

Si in acel fotoliu cu masaj la comanda, clientii se pot relaxa si ei, pentru ca rasfatul de a merge la un frizer priceput, dar unde sa nu plateasca o groaza de bani, sa fie deplin.

Daca vreti si voi un scaun cu masaj pentru acasa, macar pana cand isi deschide Alin frizeria personala, puteti sa faceti chiar zilele acestea o comanda online pe site-ul scauneonline.ro.

Nu va speriati, nu sunt acolo fotolii cu functie de masaj din acelea care costa cat o masina sau cat o casa in satul bunicilor vostri, ci unele care au preturi convenabile, pentru toate buzunarele, la pret de importator. Plus ca transportul este gratuit!

Va invit sa vizitati site-ul si sa va comandati un scaun cu masaj sau un fotoliu precum a primit Alin sambata trecuta. Nu veti regreta!

Si, cine stie, daca vreti sa va schimbari meseria, intrati si pe site-ul  CPP ALEXANDER'S, pentru ca o sa gasiti acolo o multime de cursuri interesante, la niste preturi promotionale, care or sa va atraga cu siguranta!

Niciun comentariu: