marți, 26 aprilie 2016

Centrale termice economice pentru apartamentul tau

Nici nu imi imaginam ca exista o asa gama variata de centrale Ariston, modele care de care mai performante, in clipa in care am accesat din intamplare site-ul berluni.ro, in cautarea centralei perfecte pentru locuinta mea, modernizata de curand.
Toata lumea m-a sfatuit sa aleg o centrala Ariston, pentru ca se diferentiaza net de produsele concurente prin eficienta, inovatie si durabilitate.
Ariston este un brand italian ce si-a dobandit o notorietate sporita pe piata romaneasca de profil, centralele termice oferite spre vanzare beneficiarilor ingloband o mare cantitate de know how.
In plus, ele au un aspect foarte modern, asa incat pot arata foarte bine in orice casa.
Are o centrala Ariston pret mare?
Dupa opinia mea nu, avand in vedere performantele ei deosebite.
Vecina mea si-a cumparat online centrala Ariston Cares Premium 24 kw,  tot de la Berluni, pentru ca exista si o facilitate acolo: alaturi de centrala propriu-zisa, ei iti pot trimite la domiciliu, contra cost, si o echipa de specialisti care sa o monteze.
Fiind una dintre acele centrale termice Ariston ce includ tehnologia condensarii,  a observat o scadere a facturii la gaz cu pana la 35%, comparativ cu vechea ei centrala pe care si-o cumparare demult, prin 2005-2006.
 centrala termica ariston cares premium

Arata perfect in bucataria ei nou-nouta Ariston, iar afisajul LCD o face sa para a fi desprinsa din filmele SF.
Sotul vecinei mele este incantat mai ales de schimbatorul de caldura, care le permite sa aiba apa calda menajera instant, la nevoie.
Ca sa nu mai vorbesc de cronotermostatul care ii ajuta sa aiba in casa, fara batai de cap suplimentare, temperatura dorita.
centrala ariston cares premium

Are acest model de centrala Ariston pret rezonabil la Berluni (doar 2 799 lei), dar parca eu as vrea altceva... si mai si...
Centrala termica Ariston Genus Premium EVO 30 kw, de exemplu, are o garantie de 3 ani, se livreaza gratuit de catre Berluni in zona A, include kit de evacuare, iar P.I.F. -ul (punerea in functiune a centralelor de perete pe combustibil gazos) se face in mod gratuit.
Aceasta centrala termica murala are tiraj fortat si incalzeste o suprafata de pana la 100 mp, temperatura maxima la care poate ajunge fiind de 90 de grade Celsius, iar presiunea maxima fiind aceea de 3 bari.
Are o inaltime de 77x40x18 cm, fiind din acest motiv usor amplasabila in orice bucatarie.
Ariston Genus Premium Evo

Vrei si tu sa iti cumperi in acest an una dintre cele mai noi modele de centrale termice Ariston?

Intra pe website-ul Berluni.ro pentru ca o sa ai de unde alege!

Niciun comentariu: