vineri, 29 aprilie 2016

Casete luminoase cu led pentru clinici stomatologice de top!

"Gasesti reclame luminoase led pe HeadPrint, Roberto!". Asta i-am zis  de curand  unui amic din copilarie, care tocmai s-a decis ca in aceasta primavara sa isi deschida o clinica stomatologica privata.  
Din acest motiv cauta de zor un magazin convenabil de unde sa comande casete si panouri luminoase. Este o cumparatura absolut necesara, daca vrea sa aiba multi pacienti.
Stiam de acest site, headprint.ro, pentru ca, avand si eu o afacere, mi-a trebuit, mai demult, un loc de unde sa pot alege pe indelete, dintr-o gama mai larga de firme luminoase, pe aceea care se potrivea cel mai bine tipului de business pe care il desfasor.
Cum nu prea am fost multumita de ceea ce mi s-a oferit la magazinele din oras, am zis ca este cazul sa apelez la internet.
Am facut multiple cautari dupa cuvintele: "casete luminoase", "panouri luminoase", "reclame luminoase", pana am ajuns pe site-ul firmei HeadPrint, care, de peste un deceniu, se ocupa de productie publicitara si print  indoor,  outdoor si digital.
Recunosc, i-am ales si pentru ca isi au sediul pe str. Hrisovului nr.2A, sector 1, adica in zona Pajura din Bucuresti, unde eu am locuit in copilariei si adolescenta.
Nu regret deloc ca am apelat la ei, asa cum nu regreta nici miile de clienti multumiti pe care i-au avut  in anii de cand functioneaza pe nisa lor de activitate.
De aceea i-am recomandat si lui Roberto sa apeleze la ei cu multa incredere, pentru ca o sa isi poata alege de acolo cele mai potrivite modele de casete luminoase (sau firme luminoase, cum  se mai numesc ele in limbaj popular).
La HeadPrint se pot gasi tot soiul de tipuri de casete luminoase: incepand cu casete luminoase plexiglas iluminate partial, dar si unele iluminate total, firme luminoase dintr-un strat sau din straturi multiple de plexiglas, colorate in masa sau transparente si inscriptionate cu titulatura dorita de client.
Din gama de firme luminoase led propusa clienti lor de catre HeadPrint, eu cred ca pentru inceput ar fi nimerit sa comande Roberto o caseta luminoasa ProLight, realizata din plexiglas transparent. Aceasta se diferentiaza de o reclama luminoasa led banala prin faptul ca pe suprafata ei se poate grava artistic brandul clinicii, iar iluminarea se va face doar partial, asa incat doar cuvantul inscriptionat o sa fie luminos, iar fondul va ramane transparent.
Aceasta caseta luminoasa se poate aseza, in holul de primire al clientilor, pe peretele ce poate sa fie zugravit in culorile preferate, alese astfel incat sa creeze contrastul cel mai bun.
Daca la un moment dat la clinica stomatologica se va schimba vopseaua, se va modifica automat si fondul pe care apare denumirea brandului scrisa cu litere luminoase, iar pacientii fideli vor remarca in mod sigur schimbarea de design.
Pentru cei interesati exista si posibilitatea de a alege o firma luminoasa pret redus, confectionata din policarbonat, pentru ca si ea este rezistenta la intemperii si lovituri, chiar daca este amplasata in exterior.
Evident, ar mai fi si varianta la moda - caseta luminoasa din Dibond, o suprapunere dintre doua placi de aluminiu cu un mijloc de plastic. Aceasta este o reclama luminoasa led unde fondul este opac, iar anumite elemente (litere, sigle) sunt decupate si iluminate.
La HeadPrind intreprinzatorii care cauta o firma luminoasa pret mic, mai pot opta  si pentru cea mai convenabila solutie dintre toate, cea din backelit banner (mai ales cand vor sa aiba dimensiuni mari).
In orice caz, amplasarea unor casete luminoase sunt obligatorii pentru orice clinica medicala privata, pentru ca sunt un semnal foarte important pentru pacienti.

Casete luminoase sau firme luminoase led, iata forma perfecta de promovare si de atragere a atentiei, atat pe timp de noapte, cat si ziua, la interior sau exterior.

Daca ar fi sa ma refer strict la clinica stomatologica a lui Roberto, cu atat mai mult, pentru ca aceasta va fi deschisa 24 din 24 de ore, deoarece oricand pot aparea diverse urgente majore, ce trebuie rezolvate rapid, cu profesionalism de catre medic.
Firmele luminoase de la HeadPrint sunt si mici consumatoare de energie, deoarece iluminarea se face cu leduri high intensity si surse de curent Meanwell.
HeadPrint nu este un banal centru de print indoor si outdoor, asa cum mai gasesti o multime prin Bucuresti, ci un loc special unde clientii beneficiaza de servicii complete: au inclusiv echipe de montaj care asigura instalarea, dar si service-ul semnelor luminoase achizitionate de catre intreprinzatori (întretinere, remediere defectiuni).
Un serviciu foarte util il reprezinta si obtinerea de autorizatii pentru amplasarea de reclame publicitare, asa incat beneficiarii sa nu isi mai bata capul cu asemenea demers birocratic.

Asa stand lucrurile, daca si voi aveti nevoie de firme luminoase, panouri publicitare diverse, apelati cu incredere la HeadPrint, mai ales ca se adreseaza potentialilor clienti din intreaga tara.

Amicul meu Roberto va face acest lucru cu siguranta!

Niciun comentariu: