duminică, 24 aprilie 2016

Cadou modern pentru ziua onomastica: o schimbare de stil si un parfum exclusivist!

Idei cadou de onomastica originale apar tot mai des in ultima vreme pe site-urile specializate, ceea ce eu zic ca este foarte bine. In acest mod suntem si noi in ton cu vremurile moderne pe care le traim.
Dar asa idei de cadouri cum are Cristi, prietenul Gentianei, mai rar. Chiar sunt invidioasa uneori de cat de multa inventivitate da dovada, ba chiar regret uneori ca Vlad nu se poate lauda si el cu asemenea sclipiri in materie de surprize, dar asta este situatia. De asta imi zic toti ca eu sunt  inspirata familiei!
Revenind, astazi am fost in vizita de Florii la prietenii nostri, ca sa-i duc ceea ce ii pregatisem de ziua ei (un tablou cu subiect primavaratic), iar Gentiana mi-a aratat mandra ce a primit de la Cristi: ceva ce a daramat tot ceea ce credeam eu ca exista in materie de idei cadou pentru sarbatoarea numelui.
Si nici macar nu este vorba de ceva extravaganto-inutil, gen: "o bucata de sol lunar"!
A apelat, ce-i drept, la un sfatuitor profesionist pentru a-i face iubitei sale cea mai supercalifragilistica surpriza. 
O sa spuneti ca nu este nimic nemaipomenit sa intrebi pe cineva cam ce idei de cadouri ies din tiparele obisnuite. 

De acord cu voi, dar interesant este faptul ca acest sfatuitor i-a facut o anume recomandare, mai precis sa intre pe net, pe o adresa web speciala.
Va intrebati ce sfat a primit Cristi, in concret?  Cum a stiut el cam ce i-ar place adoratei sale Sanziana? 
"Cadouri oferite de Complice.ro!", iata marele secret. 
Sunt acolo, bine aranjate pe categorii, surprize pentru toate gusturile: cadouri experientiale, cadouri culinare, cadouri rasfat, cadouri culturale, cadouri de dezvoltare personala, cadouri actiune si cadouri stil.

Din acest motiv a stiut el exact ce sa aleaga, rapid, fara mari batai de cap, un dar cu totul neasteptat pentru onomastica iubitei sale.

Va intrebati ce anume?

Ceva super in materie de idei cadou pentru femei! Un dar  inspirat denumit "The scent of a woman".

Pur si simplu, i-a oferit sarbatoritei zilei, oportunitatea unei schimbari de stil compleze, pentru ca demult isi dorea Sanzi o transformare ca la tv.  Ce cadou onomastica mai grozav putea sa-i faca imaginativul Cristi decat asa ceva?
Astfel, surpriza este ca va beneficia de sfaturile avizate ale Irinei Markovits, consilier de stil si jurnalist de moda, care mai intai o sa o evalueze (silueta, fizionomie, preferinte in materie de moda, comportamentul la cumparaturi), apoi ii va schita o propunere stilistica care sa o puna mai bine in valoare.
Mai apoi, in cadrul acestei originale idei onomastica, consultanta o sa o invete, pe parcursul a circa 3 ore, cum poate sa devina o femeie stralucitoare, mai stapana pe ea, constienta de magia pe care o raspandeste in jurul ei.
Apoi vreme de vreo 2 ore vor merge la cumparaturi impreuna, pentru a compune niste tinute total noi (articole de imbracaminte, accesorii), cu adevarat speciale.
Ulterior, la fel ca in emisiunile televizate, vor urma nu mai putin decat 3  sesiuni de follow-up (adica per total inca vreo 3 ore), pentru definitivarea stilului conceput impreuna.
Ca bonus, cadoul lui Cristi include si o calatorie parfumata in lumea parfumurilor de lux, in parfumeria Madison, urmata de alegerea unui parfum excusivist.

Datorita acestei idei onomastica, cu adevarat speciale, care ii va schimba  in bine stilul vestimentar, prietena mea, destul de timida de felul ei, va capata o mai mare incredere in sine, ceea ce ii va aduce doar beneficii pe termen mediu si lung.
Am uitat sa va spun ca la finalul surprizei, care va necesita patru drumuri spre si de la locatia de shopping, pana la si de la Madison (calatorii ce se vor face cu un transport premium asigurat de BlackCab), prietena mea va primi si o scrisoare care detaliaza fiecare experienta, dar, mai ales, un mesaj de suflet, pe care Cristi i l-a compus iubitei lui, Sanziana.
Mie mi se pare un cadou extraordinar si tare mi-as dori sa primesc si eu unul asemanator de la Vlad in noiembrie, cand este ziua mea de nume. Desi, parca si mai devreme, in septembrie, cand este ziua mea de nastere ar fi binevenit. 

Niciun comentariu: