luni, 25 aprilie 2016

Agende Moleskine pentru colectionari se pot cumpara online. Voi stiati asta?

Stiati ca si in Romania exista colectionari de agende Moleskine?
Colegul meu de birou Vladimir este unul dintre acestia.
Sincer, vedeam eu ca mereu are langa laptop cate o agenda smechera, mai altfel colorata, mai de buna calitate decat a muritorilor de rand, dar habar nu aveam ca el este chiar un colectionar veritabil.
In definitiv daca exista colectionari de fluturi, colectionari de marci filatelice, colectionari de servetele sau colectionari de cutii de bere, de ce nu ar exista si colectionari de agende Moleskine?
Am aflat acest lucru intamplator, cand l-am intrebat daca stie vreo librarie online mai deosebita, de unde sa pot cumpara un cadou special pentru Vlad, mare pasionat de scrabble, ca si mine.
Jocuri de scrabble avem noi cateva pe acasa, nu ne mai trebuie unul in plus, deci m-am gandit ca ar fi mai bine sa fac o comanda de carti online de scrabble in limba engleza, pentru ca ii vor placea cu siguranta.
Dar... unde sa gasesc eu in Romania carti de scrabble in engleza, spuneti si voi?  Multi locuitori mioritici nici nu stiu ce e ala scrabble, daramite ca exista si concursuri reale, "la sala", cu jucatori impatimiti!

Asadar... de unde sa le comand eu, comod si sigur?
Uite ca mi-a dat Vladimir solutia: in libraria online Books Express! "De acolo imi comand si eu agende Moleskine!"
Uite asa am aflat eu ca exista pe lume asemenea carnetele speciale, jinduite de colectionari.
Problema este ca, dupa ce am ales vreo doua carti online de scrabble, asa cum imi propusesem,

librarie online
  
am inceput sa fac cautari pe Books Express si dupa cuvantul "moleskine" (de mult devenit, se pare, substantiv comun pentru fanii de agende!)
Si ce am gasit acolo m-a lasat fara cuvinte: zeci de modele de agende Moleskine, mici, mijlocii si mari, de diverse forme si culori, cu instrumente de scris atasate sau fara, in editii de masa sau limitate. 
Mi-au placut atat acelea care aveau coperti de culoare uni, dar si acelea cu ilustratii diverse, iscusit desenate.
Tare mai erau frumoase!

librarie online Books Express

Chiar iti era mila sa le transformi in carnetele de scris sau caiete de desenat (unele am aflat de la Vladimir ca sunt destinate artistilor plastici, pentru crochiuri!).
Acum inteleg de ce agendele acestea sunt colectionate cu atata patima de oameni din intreaga lume, inclusiv din Romania!
Am decis sa comand si eu macar doua agende Moleskine din grozava librarie online, Books Express, pentru ca sunt spectaculoase, elegante, deosebite.
Oare sa fie inceputul unei colectii? Presimt ca asa va fi! Ups!

Niciun comentariu: