joi, 24 martie 2016

Servicii de contabilitate personalizate pentru afacerea ta. Afla cum poti scapa de teroarea Noului Cod Fiscal!

Stiai ca poti afla date la zi despre bilantul contabil pe Chronax.ro?

Cum, nu stii inca ce este Chronax, desi ai o afacere?  Atunci aceasta postare este pentru tine, antreprenorule roman la inceput de drum sau cu mai multa vechime in domeniu.

Chronax - o firma de servicii de contabilitate si consultanta financiara care face diferenta!

Ce emotii te incearca in momentele cand auzi cuvinte precum: "contabil", "contabilitate", "expertiza contabila" si, mai ales, "Noul Cod Fiscal"?

Daca nu esti pasionat de cifre, cu siguranta te trec fiori reci pe sira spinarii. Sunt cuvinte-sperietoare, recunoaste cinstit! 

Probabil ca pentru tine, intreprinzatorule obisnuit, o firma de contabilitate este una unde lucreaza doar persoane mult prea incruntate, fara simtul umorului, fara pic de creativitate, un loc crepuscular unde gasesti stive mari de dosare si angajati acri, ce vorbesc intr-o limba doar de ei stiuta: "contabiliceasca", inteligibila pentru muritorii de rand, fie ei patroni sau nu.

Poate ca multe dintre birourile de contabilitate pot fi descrise astfel, dar si este si cazul celor de la firma Chronax!

Eu am aflat de ei de pe net, pur intamplator, cand cautam informatii despre cine trebuie sa semneze un bilant contabil.

semnatura bilant contabil, doua semnaturi, habar nu aveam care sunt noile prevederi din Noul Codul Fiscal si, sincera sa fiu, sa il iau la rasfoit pentru a incerca sa gasesc singura raspunsul nu prea aveam chef.

Nu de alta, dar sunt de principiul diviziunii muncii: nu are rost sa ma dau specialista intr-un domeniu la care chiar nu ma pricep si nici nu imi place, iar daca este sa ma interesez despre regulile ce guverneaza modul in care se desfasoara o expertiza contabila, modul in care se intocmeste corect un bilant contabil in anul de gratie 2016, prefer sa apelez la un contabil cu experienta nu doar teoretica, dar si practica.

Chronax este o firma de contabilitate unde exista solutii personalizate pentru fiecare client, pentru ca fiecare afacere este unica.Are o vechime pe piata serviciilor de contabilitate de peste doua decenii, de aceea, antreprenorii se pot baza pe specialistii Chronax in materie probleme fiscale, pe promptitudinea, eficienta deosebita, calitatea ireprosabila a serviciilor oferite, seriozitate si atentie pentru fiecare client in parte.

Succesul de care se bucura pe piata de profil este si datorita unei echipe interdisciplinare alcatuita din specialisti de top, precum si de existenta unui Info Point gratuit, foarte apreciat de catre oamenii de afaceri.

Cei interesati pot sa beneficieze, dupa dorinta, de servicii pe baza de abonament, desfasurate pe o perioada lunga, dar si de servicii punctuale, fara abonament.

La Chronax gasesti, de exemplu, varianta de a apela la serviciul denumit "Contabilitate a la Carte", cu tarifare la ora: 50 LEI + TVA/h (pentru companiile cu raportare trimestriala). Datele se prelucreaza in orice zi a lunii, in fata clientului, viteza maxima de prelucrare a acestora fiind de 6 luni/zi.

In plus, completarea declaratiilor se face pe loc. Nu vi se pare o optiune excelenta?

Daca veti intra pe site-ul lor de prezentare: chronax.ro o sa constatati cu surprindere ca exista si contabili simpatici, cu simtul umorului, care pana si publicitatea si-o fac in mod diferit de concurentii lor direct.

O sa va surprinda placut ceea ce veti gasi acolo, asa incat s-ar putea sa va dati seama ca daca o sa le deveniti clienti mersul la contabil, la Chronax, nu va fi o sperietoare, asemanatoare cu mersul la dentist, ci poate sa fie comparat cu o vizita la un prieten.

Niciun comentariu: